Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende diyorum nerde yanlış yapıyorumarkadaşım sen yanlış anlamışsın![]()
resim değil video çekecektin![]()
özgün video![]()
![]()
bende diyorum nerde yanlış yapıyorum![]()
![]()
![]()
Kirk yillik manavim böyle marul görmedim.
yok hocam bütün sebzeler bozar beniMarula reklam alamassın kardeşim,video çekmelisin.
Ya da sen çek tüm sebzeleri,tanıtıcı bi slayt yap![]()
Saka bi yana manav olmasam da isim marulla ilgili. Yikanmis dogranmis paketlenmis salata isindeyim. Gunde 100 lerce kilo marul geciyor elimin altindan. Iyisinden anlarim. Marul bizim alanimiz. Alana gelbuna sesli güldüm bak![]()
peki bu marul nasıl hocam gideri varmı ?Saka bi yana manav olmasam da isim marulla ilgili. Yikanmis dogranmis paketlenmis salata isindeyim. Gunde 100 lerce kilo marul geciyor elimin altindan. Iyisinden anlarim. Marul bizim alanimiz. Alana gel![]()
abi bu konu favorim yaaklıma direk çiğ köfte geldi![]()
benimde sizi görünce car crash,funny geliyor nedenseaklıma direk çiğ köfte geldi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.