Masa üstü ve Webcam Kayıt Hakkında ?

• Kullanıcı Rock3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Rock3r

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Bir kaç gün önce bir arkadaşımız böyle bir konu açmıştı fakat şu an o konuyu bulamadım. :(

Sorumu anlamışsınızdır.

Oyun oynayıp kayıt yaparken aynı anda webcam da kayıt yapıp bunu sol veya sağ üst köşede gösteren program arıyorum.

Bir arkadaş fraps yazmış başka bir konuda fakat onda webcam ayarını göremedim.

Artık bir yandan özgüne geçeyim diyorum yavaş yavaş. :)

Anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. :)

Action'da var mi bu ozellik bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.

Camtastio ile yapabilirsin diye biliyorum bir yandan video kayıt bir yandan kamera kayıt yapar sonra O İKisini birleştirirsin

hocam ağ ve solda ön kameradan kayıtta yapan program bilmiyorum ama bandicam var hd kayıt özelliği var sınırsız ve ücretsiz, istersen ekrarnın istediği yeri istersen komple kayıt yapabiliyorsun reklamsızdır.

İsteklerinizi tam karşılayabilir mi bilmiyorum ama VSDC Free Screen Recorder kullanıyorum memnunum. İsterseniz inceleyin.

bende logitect kamera var.onun kayıt programını kullanıyorum aynı anda fraps ile ekranı çekiyorum.ikisini aynı anda başlatınca senkron sıkıntısı olmuyor.

Hocam bazı oyunların kendi özelliği var, webcaminizi direk oyunun içinde göstermek gibi sağ altta. Yoksa eğer, sizin aramanız gereken şey iki farklı program bir tanesi oyunun üstünde sağ köşede normal webcaminizi gösterecek bir program, çeşit çeşit mevcut. Bir tanesi de ekranınızı tamamen kaydedecek bir cam, çeşit çeşit mevcut.

Yardımlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Ben sadece tek başına bu iki işi aynı anda yapabilen program vardır diye düşünmüştüm. :)

Ama bir yandan ekran görüntüsü alırken aynı anda bir yandan masa üstü görüntüsü almak için iki ayrı program ile kayıt edip sonra camtasia da ya da sony vegas ta entegre ediyormuşuz. :)

Hocam bazı oyunların kendi özelliği var, webcaminizi direk oyunun içinde göstermek gibi sağ altta. Yoksa eğer, sizin aramanız gereken şey iki farklı program bir tanesi oyunun üstünde sağ köşede normal webcaminizi gösterecek bir program, çeşit çeşit mevcut. Bir tanesi de ekranınızı tamamen kaydedecek bir cam, çeşit çeşit mevcut.

Evet hocam öyle bir programda yok sanırım. :)

actionda böyle bir özellik var, ekranın istediğin köşesinde webcam kayıt yapıyor

full program 70 tl sanırım

Hocam Fraps ile video kaydınızı yapın ve ayrıca bir programla webcam kaydı yapın. Aynı programın ses kayıt özelliği varsa onu kullanın yoksa Fraps'in ses kaydını kullanın. Eğer sesiniz fraps'te az geliyorsa sesinizi Audacity programı ile kaydedin. Hepsini Sony Vegas yada Camtasia Studio ile kayma olmayacak şekilde birleştirin. En kaliteli video böyle olur.

Mirillis Action mı hocam ?

Evet.

Onun dışında ekran görüntüsü kaydederken aynı anda istediğin köşede logonu koyma, koyacağın logonun veya webcam boyutunu ayarlama, çözünürlük ayarlama gibi özellikleri var.
Aynı anda ses kaydetme veya atadığın bir tuşa basılı tuttuğun zaman sesinin kaydedilmesi
Aynı şekilde istediğin zamanlarda webcam görüntüsü kaydetme gibi bir çok özelliği var
evde olmadığım için bakıp yazamıyorum. ama kapsamlı bi program.

---sadece evet yazınca karakter sınırına takıldım kabul etmedi, neler neler yazmışım. :D

Evet.

Onun dışında ekran görüntüsü kaydederken aynı anda istediğin köşede logonu koyma, koyacağın logonun veya webcam boyutunu ayarlama, çözünürlük ayarlama gibi özellikleri var.
Aynı anda ses kaydetme veya atadığın bir tuşa basılı tuttuğun zaman sesinin kaydedilmesi
Aynı şekilde istediğin zamanlarda webcam görüntüsü kaydetme gibi bir çok özelliği var
evde olmadığım için bakıp yazamıyorum. ama kapsamlı bi program.

---sadece evet yazınca karakter sınırına takıldım kabul etmedi, neler neler yazmışım. :D

Hocam teşekkürler, o zaman bu program tek başına her şeyi hallettiğine göre diğer programlarla uğraşmaya gerek yok.. Önce bir bakayım netten full bulabiliriz belki 70 tl az paramı :D

Kaz kesin gelir mi hocam. :rolleyes: ?

Gelecekse gerekeni yaparız.. (:

programla sadece oyun video çekerim diye düşünme
ekranın istediğin yerini kayıt edebiliyorsun çerçeveyi ayarlayarak.
bence gerekli bişey.
adamlar yapmış haklarını ver hakkını al. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri