Masaüstü bilgisayar Tavsiyesi

Eğer kampanya dahilinde parça parça alabiliyorsanız o şekilde yapmanızı öneririm.

Ben bir süre araştırdım bu tür bilgisayarlardan pek memnun kalınmıyor diye duydum. Parçaları sipariş edip kendinizin toplamasında bence fayda var :)

EDİT :
Anakart : MSI B150M Bazooka
İşlemci : Intel Core i3-6100
Ekran Kartı : MSI RX 470
Ram : HyperX FURY Black 8GB Kit 2400MHz CL15
HDD : Samsung 750 EVO 120GB
Kasa : Cooler Master NSE-200-KKP600

Yukardaki bilgisayarın ram ve işlemcisi arttırıldığında 3k nın biraz üstüne çıkar çok iyi performans alırsınız :)

Son düzenleme:
Eğer kampanya dahilinde parça parça alabiliyorsanız o şekilde yapmanızı öneririm.

Ben bir süre araştırdım bu tür bilgisayarlardan pek memnun kalınmıyor diye duydum. Parçaları sipariş edip kendinizin toplamasında bence fayda var :)

EDİT :

Yukardaki bilgisayarın ram ve işlemcisi arttırıldığında 3k nın biraz üstüne çıkar çok iyi performans alırsınız :)

hocam bir de i7 işlemci dışında almıcam, o kadar para veripte.. bu benim linkteki i7 işlemci

Hocam valla aklima karpuz kabugu dusurdun hee. Saglam kasa oneren yada duzme oneren varsa 3 k ye bende dusunebilirim :) ( donanimdan pek anlamiyom )

Arkadaşlar 11/11/2016 tarihinde n11 in büyük kampanyasıyla indirimli bilgisayar kasası alacağım araştırmalarım devam ediyor, önerilerinize açığım..

miktar 2000 ile 3000 tl arasıdır ve olmazsa olmazım ssd ve i7 olması şartıdır.. aklımdaki şudur fikirlerinizi alabilirim teşekkürler

İntel İ7 6700 Skylake Seri̇si̇ İşlemci̇ 16 Gb Ram 1 Tb 4 Gb Vga - n11.com

Konudaki bilgisayar iyi başkan. Dolar 3.20 olmuş eğer 2-3 k fiyat aralığında arıyorsan o pc yi kaçırma

Hocam ekran kartı çok düşük.Arkadaşın önerdiği rx 470 kat kat daha iyi.

EDİT :

Bunun i7 sini onerebilir misin bana

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] arkadaş doğru söylüyor aslındaa hediye çekin ve biraz daha bütçe ile zotac serisi bir ekran kartı eklettir. Firma ile iletişime geçersen yardımcı olurlar.

Aboo verdiğim paraya deger mi peki hocam onu soyle sen ;) :)

Su sekilde anlatiyim ben arastirirken oyun uzerine arastirmistim bu miktarlara bundan daha iyi performans veren masaustu makine bulamadim ;)
Laptop derseniz monster 3300 tl ye vardi modelini hatirlamiyorum pc gecince bakarim ama ;)
Anakart ve islemci uyumlulugunu kontrol edin ama i7 oluyor diye hatirliyorum pc de olmadigimdan bakamadim simdi de ;)

Cok uzun yazmisim o paraya cok cok iyi performans alirsiniz paranizin son kurusuna deger Teknopat uzerinde arastirmistim ;)

benim dediğim pc ile buradakileri karşılaştırınca dağlar kadar fark var.. benim istediğim 5 bin den başlıyor ama n11 de 3000 tl illaki eksik yanları olacaktır ama herşeyi tam tamına yaparsam zaten en az 6-7 k çıkarmam şart

---------- Spam Engelliyici 01:29 ---------- Önceki Mesaj 01:17 ----------

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] arkadaş doğru söylüyor aslındaa hediye çekin ve biraz daha bütçe ile zotac serisi bir ekran kartı eklettir. Firma ile iletişime geçersen yardımcı olurlar.

Yanlis bilmiyorsam anakart i7 6700k skylake islemciyi destekliyor. Bu haliyle 2300 fln di en son islemci i7 olursa 3300 civarina gelir ;)

bu nasıl ekran kartı farklı bir tek

İntel İ7 4790 Li Oyun Canavari - n11.com

benim dediğim pc ile buradakileri karşılaştırınca dağlar kadar fark var.. benim istediğim 5 bin den başlıyor ama n11 de 3000 tl illaki eksik yanları olacaktır ama herşeyi tam tamına yaparsam zaten en az 6-7 k çıkarmam şart

---------- Spam Engelliyici 01:29 ---------- Önceki Mesaj 01:17 ----------

bu nasıl ekran kartı farklı bir tek

İntel İ7 4790 Li Oyun Canavari - n11.com

Ram mhz leri 1600 bence az tabi bu ramlarin farkli bir ozelligi yoksa tam markalara hakim degilim ve islemcide degismis i7 ama model farkli karsilastirma yapman gerekiyor ustadim

Edit : diger makinaninda islemcisi daha iyi ufak bi fark var. Ama ram farki tartisilir

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri