Masaüstü video kaydedici Sağlam program bilen?

• Kullanıcı dvtzkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

dvtzkn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bana masaüstü video kaydedici program lazım.

Kaydedilen videonun görüntüsünün kalitesi iyi olan
Uzun zaman kaydedebilen
ve Ücretsiz.

Varmı önerebileceğiniz bir program ?

Freeze Screen Capture

ashampoo snap , camtasia , bb flashback pro

Eyvallah arkadaşlar ücretsiz demi bunlar.

---------- Mesaj saat 13:01:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:58:24 civarında gönderildi. ----------

corel video studio en kralı ama ücretli.

senin yazdığın program bide camtasia studio 8 ücretli olmasa çok kral programlar.

ücretsiz değil benim verdiklerim ancak google'da arat . mesela örnek veriyorum

"bb flashback pro w.arezturkey"(nokta yok) yaz google a . cracklisini bulursun aynı şekilde diğerlerinide yap. istediğini indir . bi kaçtane indirip kullan hangisini beğendiysen onla devam et yoluna .

kardeş ben mirillis action diye bi program kullanıyorum hd felan çekimi var istersen pm at skpe den göndereyim ben çok beğeniyorum proğramı

camtasia studio En İyisidir içerisinde video edit de vardır hem webcam hem masaüztü kaydedebilir crack bulursun ben lisanslamıştım heralde bikere

ücretsiz değil benim verdiklerim ancak google'da arat . mesela örnek veriyorum

"bb flashback pro w.arezturkey"(nokta yok) yaz google a . cracklisini bulursun aynı şekilde diğerlerinide yap. istediğini indir . bi kaçtane indirip kullan hangisini beğendiysen onla devam et yoluna .

senin kullandığın hangisi hocm önerdiğin üçünden onun cracklısını arayayım acaba camtasia 8 in cracklısı varmıdır merak ettim varsa camtasia 8 kullanayım

---------- Mesaj saat 13:11:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:09:29 civarında gönderildi. ----------

camtasia studio En İyisidir içerisinde video edit de vardır hem webcam hem masaüztü kaydedebilir crack bulursun ben lisanslamıştım heralde bikere

Aynen hocam Camtasia studio 8 bu alanın en iyisidir cracklısını bulmak lazım.

---------- Mesaj saat 13:14:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:11:29 civarında gönderildi. ----------

kardeş ben mirillis action diye bi program kullanıyorum hd felan çekimi var istersen pm at skpe den göndereyim ben çok beğeniyorum proğramı

Tamam hocam bu konudaki programların hepsini deneme yapıcam hangisi hoşuma giderse onu kullanayım

Programın linkini pm atarmısın.

senin kullandığın hangisi hocm önerdiğin üçünden onun cracklısını arayayım acaba camtasia 8 in cracklısı varmıdır merak ettim varsa camtasia 8 kullanayım

---------- Mesaj saat 13:11:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:09:29 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 13:14:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:11:29 civarında gönderildi. ----------

Tamam hocam bu konudaki programların hepsini deneme yapıcam hangisi hoşuma giderse onu kullanayım

Denemedim Ama Sağlama Benziyor
camtasia studio 8 serial lazım!! - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform...
Camtasia Studio 8 Full - Açıklama - Video - Tek Link Download

tamam kardeşim birazdan atıyorum linkini sana

camtasia 8 kullanıyorum özellikle xml dosylarının değerlerini düşürdüm kısa sürede saatlik video çıkışı veriyor yaratıcı birisi için camtasia stüdio 8

a tube catcher öneriyorum, masaüstünü video olarak çektiği gibi, video converterde yapıyor, hem youtubeden video indiriyor hem müzik buluyor hem videoları dvd cd ye yazıyor dahada epey bişeyler yapıyor işte yani kullanımıda çok kolay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri