Matematiğim iyi diyenler gelsin :))

Ulutuna

Kayıtlı Üye
YouTube bana hızlıca işlem yapmayı öğretti diyenler birde şuna baksın :D

RJD3LY.jpg

Ulan şu patronlar hayatımızı sömürdü be ! Koskoca ademoğlu bu dünyaya çalışmaya mı gönderildi ? Hemde sabah 6'da kalkıp akşam 7'ye kadar hiç durmadan.... Eve gel 8, dinlen 9 yat 10! Bütün ömür elaleme hizmetle geçiyor bu nasıl hayat

sonuna Allah beni cezalandırır diyor ama, yaptığı "SÖZDE MATEMATİKSEL ÇAKALLIK" ile izin isteyen işçisinin yediği hakkı nasıl ödeyecek bilinmez..

geriye kalan 261gün den sonraki hesaplar komple yanlış

Şimdi bunu bir iş yerine şaka amaçlı asmak bile çalışan kesime küfürdür. Doğrusu burası Türkiye olduğu için muhtemelen bu ciddi asılmıştır.

261 den sonra tüm hesap algoritma yanlış :) ama espiri olsun diye biri yapmış iste.

geriye kalan 261- 90 50 vs dio. ama hep 365 gün üzerinden hesap yapıyo. kapitalist sistem işte burda bile ortaya çıkıo :P

Bu tarz bir yazı asıldığını görmedim çalıştığım yerlerde ama şu yapılıyor çoğu işyerinde... İzin alırsan Bire İKİ yevmiye kesiyorlar. Hukuki değil ama işte izin vermemek için kullanılan bir yöntem KONYA sanayisinde malesef.. (Sen bir gün izin alıyorsun patron iki gün kesiyor :)

Bu tarz bir yazı asıldığını görmedim çalıştığım yerlerde ama şu yapılıyor çoğu işyerinde... İzin alırsan Bire İKİ yevmiye kesiyorlar. Hukuki değil ama işte izin vermemek için kullanılan bir yöntem KONYA sanayisinde malesef.. (Sen bir gün izin alıyorsun patron iki gün kesiyor :)

işte o patronu 3 gün aralıksız dövmek lazım..

Yazıda geçen; 1 saat yemek 30 dk kahve arası; 8 - 1,5 = 6,5 saat mesaisi, yıllık 14 gün izin , böyle bir iş varsa; patrondan izin isteyeni ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri