Mavi yada yesil perde kaplama tavsiyesi

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar merhaba ozgun videolarim icin duvari ve masami mavi yada yesil kaplama yapmak istiyorum arka plana baska efektler verecegim bu malzemeleri nereden alacagim konusunda yardimci olursaniz sevinirim.

aynen hocam bundan istiyorum ben yanlış anlattım olayı. Türkiyede bunlardan bulabilirmiyiz acaba var mı bildiğiniz bir yer ?

bizim bi arkadaş aşagıdaki siteden getirtmişti.türkiyede aramıştı 2-3 gün işte herkes git bi normal,yeşil bi bez al demişler o da aşagıdaki linkten getirtmişti ürünleri.ben almadım,araştırmadım hiç hocam bu ürünü.yani türkiyede vardır mutlaka ama benim bi bilgim yok o konuda.

Green Screen Equipment

bizim bi arkadaş aşagıdaki siteden getirtmişti.türkiyede aramıştı 2-3 gün işte herkes git bi normal,yeşil bi bez al demişler o da aşagıdaki linkten getirtmişti ürünleri.ben almadım,araştırmadım hiç hocam bu ürünü.yani türkiyede vardır mutlaka ama benim bi bilgim yok o konuda.

Green Screen Equipment

Ne kadar sürede gelir acaba paypaldan alırız sorun olmaz ama hocam bende bilemedim acıkcası artık özgüne geçiyorum yavaştan kamerayı falan aldık bakalım :)

arkadaşa sormadım hocam kaç günde geldigini ama [email protected] den mail atıp sorabilirsiniz.ürün almak istiyorum,açık adresim de şu derseniz yaklaşık olarak bi teslim tarihi verirler size.türkiyede bulabilirseniz tabi daha iyi olur,onu da araştırın bu arada.

arkadaşa sormadım hocam kaç günde geldigini ama [email protected] den mail atıp sorabilirsiniz.ürün almak istiyorum,açık adresim de şu derseniz yaklaşık olarak bi teslim tarihi verirler size.türkiyede bulabilirseniz tabi daha iyi olur,onu da araştırın bu arada.

Araştırıyorum ama açıkcası yok hocam sanırım bizim ülkede herkes kendisi perde alıp yapmış :)

sirkecide hayyam iş hanı var oraya bakarsanız mutlaka bulursunuz...birçok fotoğraf ..kamera ve stüdyo ekipmanınıda orada bulabilirsiniz

Buldum arkadaşlar ancak 750 tl ye geliyor tutacak aparatı ile birlikte buda küçük bir detay :)

ben yarın telefonlarına ulaşmaya çalışırım önceden tanıdığım bir iki kişi vardı ...siparişle gönderirler hem daha ucuza gelir...güvenilir firmalardır...söz vermiyeyim telefonlarını bulursam pm atarım görüşürsünüz 1-2 günede gönderirler hemen

ben yarın telefonlarına ulaşmaya çalışırım önceden tanıdığım bir iki kişi vardı ...siparişle gönderirler hem daha ucuza gelir...güvenilir firmalardır...söz vermiyeyim telefonlarını bulursam pm atarım görüşürsünüz 1-2 günede gönderirler hemen

Tamamdır hocam bekliyorum :)

Arkadaslar merhaba ozgun videolarim icin duvari ve masami mavi yada yesil kaplama yapmak istiyorum arka plana baska efektler verecegim bu malzemeleri nereden alacagim konusunda yardimci olursaniz sevinirim.

insan rengınden en farklı yesıl renk onu kullan ıstedıgın gıbı studyo tarzıda arplana koyarsın vıdeo after efeck bıcılmıs kaftan bunun ıcın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri