unadikum
Yasaklanmış
Arkadaşlar Maalesef Mcn ile aramızdaki sorunları çözemedim.Kapanan kanallara herkes bilsinki division.sl ,scalelab,vuis studios ödeme yapmıyor. Bunlara bağlı Sub networkluklerde yapmıyor para scalelabdan geliyor şimdilik spamı uzat tutmak için böyle bi politika yürütuyoruz diyorlar.
Bununla beraber kanalınız telif alırsa atılabilir.
Bu şartlar dahilinde yeniden kanal alımını açtım.
Şimdiye kadar dizi ,çizgi film kanallarına davetiyeler gitti. Ama başvurulardan gitmesi gerekene değil gitmemesi gerekenlere gitti.Red edilen kanallar ile kabul edilen kanallar arasında bir bağlantı yok. Kanal alım için belli bir şart falan koymuyorum. Gönderin kanalları kesintisiz onaylayacağım. red edilen kanallardan ise uygun gördüklerimi MCN nin tekrar incelemesi için bir metinle tekrar göndereceğim.
Ancak kanalınız özgün gibi dizayn edilirse davetiye gelme olasılığı yüksektir. Başvururken kanal maili başvurun lütfen ve yabancı isim soy isim kullanın.
Bununla beraber kanalınız telif alırsa atılabilir.
Bu şartlar dahilinde yeniden kanal alımını açtım.
Şimdiye kadar dizi ,çizgi film kanallarına davetiyeler gitti. Ama başvurulardan gitmesi gerekene değil gitmemesi gerekenlere gitti.Red edilen kanallar ile kabul edilen kanallar arasında bir bağlantı yok. Kanal alım için belli bir şart falan koymuyorum. Gönderin kanalları kesintisiz onaylayacağım. red edilen kanallardan ise uygun gördüklerimi MCN nin tekrar incelemesi için bir metinle tekrar göndereceğim.
Ancak kanalınız özgün gibi dizayn edilirse davetiye gelme olasılığı yüksektir. Başvururken kanal maili başvurun lütfen ve yabancı isim soy isim kullanın.
Kanal Alım Şartları
1000 izlenim 10 abone
Kazanç Yüzdesi
%70 kazanç
Ödeme Yöntemleri
Ödeme yöntemi olarak 1$ üstü paypal
Ödeme yöntemini kendi panelinizden ayarlayabileceksiniz.
Ocak kazançlarınız Mart ayının 1 ila 5 arası ödenir.
Dashboard linki
MaviiNetworkDashbord
Önce kanal kabul edilince mailinize dashboard bağlantısı gelir bu bağlantı ile şifre oluşturur sonra yukardaki linkden girebilirsiniz.
Başvurular
Başvuruları aşağıdaki linkten yapabilirsiniz.
MaviiNetworkBaşvuru
Mailinize kanal davet edildiği zaman bilgilendirme olur. ancak banada pm veya skypedan kanal durumlarınızı sorabilirsiniz.
1000 izlenim 10 abone
Kazanç Yüzdesi
%70 kazanç
Ödeme Yöntemleri
Ödeme yöntemi olarak 1$ üstü paypal
Ödeme yöntemini kendi panelinizden ayarlayabileceksiniz.
Ocak kazançlarınız Mart ayının 1 ila 5 arası ödenir.
Dashboard linki
MaviiNetworkDashbord
Önce kanal kabul edilince mailinize dashboard bağlantısı gelir bu bağlantı ile şifre oluşturur sonra yukardaki linkden girebilirsiniz.
Başvurular
Başvuruları aşağıdaki linkten yapabilirsiniz.
MaviiNetworkBaşvuru
Mailinize kanal davet edildiği zaman bilgilendirme olur. ancak banada pm veya skypedan kanal durumlarınızı sorabilirsiniz.
Son düzenleme: