MaviiNetwork Tanıtım Yazısı

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

unadikum

Yasaklanmış
Arkadaşlar Maalesef Mcn ile aramızdaki sorunları çözemedim.Kapanan kanallara herkes bilsinki division.sl ,scalelab,vuis studios ödeme yapmıyor. Bunlara bağlı Sub networkluklerde yapmıyor para scalelabdan geliyor şimdilik spamı uzat tutmak için böyle bi politika yürütuyoruz diyorlar.
Bununla beraber kanalınız telif alırsa atılabilir.
Bu şartlar dahilinde yeniden kanal alımını açtım.
Şimdiye kadar dizi ,çizgi film kanallarına davetiyeler gitti. Ama başvurulardan gitmesi gerekene değil gitmemesi gerekenlere gitti.Red edilen kanallar ile kabul edilen kanallar arasında bir bağlantı yok. Kanal alım için belli bir şart falan koymuyorum. Gönderin kanalları kesintisiz onaylayacağım. red edilen kanallardan ise uygun gördüklerimi MCN nin tekrar incelemesi için bir metinle tekrar göndereceğim.
Ancak kanalınız özgün gibi dizayn edilirse davetiye gelme olasılığı yüksektir. Başvururken kanal maili başvurun lütfen ve yabancı isim soy isim kullanın.​

Kanal Alım Şartları

1000 izlenim 10 abone

Kazanç Yüzdesi
%70 kazanç

Ödeme Yöntemleri
Ödeme yöntemi olarak 1$ üstü paypal
Ödeme yöntemini kendi panelinizden ayarlayabileceksiniz.
Ocak kazançlarınız Mart ayının 1 ila 5 arası ödenir.

Dashboard linki
MaviiNetworkDashbord
Önce kanal kabul edilince mailinize dashboard bağlantısı gelir bu bağlantı ile şifre oluşturur sonra yukardaki linkden girebilirsiniz.

Başvurular
Başvuruları aşağıdaki linkten yapabilirsiniz.
MaviiNetworkBaşvuru

Mailinize kanal davet edildiği zaman bilgilendirme olur. ancak banada pm veya skypedan kanal durumlarınızı sorabilirsiniz.​

Son düzenleme:
Hayırlı olsun daha önceden bu networkden ödeme aldınız mı acaba ?

Hayırlı olsun.Ben de daha önce bir yetkiliyle konuşup forumda arkadaşlara deneyebilirsiniz demiştim.Bir vurmadıkları kalmıştı.

[MENTION=31520]naprocyn[/MENTION] , [MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION] , [MENTION=46984]Fırat Andiç[/MENTION] [MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] eyvallah allah razı olsun [MENTION=8717]t4dream[/MENTION] güney amerikadaki bir subundan almıştım. partner kendisi kanal almamaktadır zaten. sub networkleri aracılığıyla kanal almaktadır.

[MENTION=26378]unadikum[/MENTION] hocam herşey süperde şu ödemeler 2 ay değilde aylık yapılsa tam mükemmel olurdu.

Hayırlı olsun. Davetiyeyi siz mi göndriyorsunuz yoksa Mcn mi?

Hayırlı olsun. No-lock özelliğine ek olarak kanal sahiplerinin takip edebileceği bir dashboard mevcut doğrumu anladım hocam? Eğer öyleyse gerçekten çok iyi.

[MENTION=26378]unadikum[/MENTION] hocam herşey süperde şu ödemeler 2 ay değilde aylık yapılsa tam mükemmel olurdu.
aylık zaten hocam adsense ödemesinden 10-12 sonra yapılıyor

---------- Spam Engelliyici 01:56 ---------- Önceki Mesaj 01:56 ----------

Hayırlı olsun. No-lock özelliğine ek olarak kanal sahiplerinin takip edebileceği bir dashboard mevcut doğrumu anladım hocam? Eğer öyleyse gerçekten çok iyi.
evet gelişmiş bir dashbordumuz var hocam

---------- Spam Engelliyici 01:57 ---------- Önceki Mesaj 01:56 ----------

Hayırlı olsun. Davetiyeyi siz mi göndriyorsunuz yoksa Mcn mi?

son kararı var hocam mcn nin

öncelikle hayırlı olsun hocam. bir önerim vardı size belki birçok arkadaş bu durumda benim gibi :) elimdeki içerikler 1000 izlenlime yaklasık 20-30 $ veriyor fakat günlük izlenimleri 400-500 arası bu kanallar için bi çalışmanız olabilrmi? misal kanal başvurusu yaparken videoların yüklenme tarihi, izlenme dakikasını göz önünde bulundururak alım yapabilirmisniz?

öncelikle hayırlı olsun hocam. bir önerim vardı size belki birçok arkadaş bu durumda benim gibi :) elimdeki içerikler 1000 izlenlime yaklasık 20-30 $ veriyor fakat günlük izlenimleri 400-500 arası bu kanallar için bi çalışmanız olabilrmi? misal kanal başvurusu yaparken videoların yüklenme tarihi, izlenme dakikasını göz önünde bulundururak alım yapabilirmisniz?

Hocam 1000 izlenime 20-30$ veren içerik demi var ? :) vaybe helal olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri