Max 75 TL Kulaklık Tavsiyesi

elsaati

Kayıtlı Üye
Max 75tlye bass için müziği daha güzel dinlemek için kulakık tavsiyesi istiyorum arkadaşlar 75tlyi geçmesse sevinirim çoğunlukla remix gibi müzikler dinlediğim için bassı fazla oluyor bassı iyi olan bir kulaklık önerirseniz sevinirim.Bol kazançlar.

Geçen hafta sonu teknosa dan android telefon ve tablet uyumlu sony nin kulaklığını aldım baya güzel fiyatı 62 Tl :)

Max 75tlye bass için müziği daha güzel dinlemek için kulakık tavsiyesi istiyorum arkadaşlar 75tlyi geçmesse sevinirim çoğunlukla remix gibi müzikler dinlediğim için bassı fazla oluyor bassı iyi olan bir kulaklık önerirseniz sevinirim.Bol kazançlar.

Ben net üzerinden almadım direk yerinden aldım ama aldığım model buydu;SONY MDRZX310W AE KAFABANTLI BEYAZ KULAKLIK - Teknosa
kullanıyorum çok memnunum hocam tavsiye ederim :)

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam kulaklıktan memnun musunuz bassı falan iyi veriyor mu?Parasını hakediyor mu sizce?Almamı önerir misiniz :)

---------- Spam Engelliyici 00:56 ---------- Önceki Mesaj 00:56 ----------

schiesser cx200 kesinlikle tavsiye ederim aradığın türden tam fiyatıda o aralıklarda birşeydi hocam

Hocam hiçbir yerde bulamadım :D

Su anda kullandığım kulaklık. Alalı bir yıl oldu hala sağlam :) Bunuda önerebilirim. Ben 35 liraya bulmuştum. F/P olarak gayet tatmin edici.
en ucuz Sony MDR-EX50LPB Kulaklk fiyat akakce.com'da

Şimdiki almak istedigim canavar :D
en ucuz Sennheiser CX 300-II Precision Kulaklk fiyat akakce.com'da

dostum yeri gelmişken sorayım kardeşim beats'in kulak içi olanı istiyor arkadaş 200-300 den aşağı değil hepsi ses vermiyor mu bu meretlerin :)

bu dediğin gayet makul geldi bana cx300 olan.. ne dersin beats mi bu mu?

dostum yeri gelmişken sorayım kardeşim beats'in kulak içi olanı istiyor arkadaş 200-300 den aşağı değil hepsi ses vermiyor mu bu meretlerin :)

bu dediğin gayet makul geldi bana cx300 olan.. ne dersin beats mi bu mu?
Beatsın sahteleri orjinalleri gibi boy geziyor.
Orjinal Beats kulak içi olan nasıldır hiç bilmiyorum.
Ama ortada bu konuda kendini kalite performans yönünden ıspatlamıs cx-300 dururken Beats almak mantıksız.
cx-300 lerinde sahtelerinin olduğunu duydum ama görmedim. Bilinen magazalardan almanız öneririm.
aynen 300 lira vermek mantıksız.
Cx-300 yurt dışında 70 lira ülkemizde 120 lira

Son düzenleme:
Beatsın sahteleri orjinalleri gibi boy geziyor.
Orjinal Beats kulak içi olan nasıldır hiç bilmiyorum.
Ama ortada bu konuda kendini kalite performans yönünden ıspatlamıs cx-300 dururken Beats almak mantıksız.
cx-300 lerinde sahtelerinin olduğunu duydum ama görmedim. Bilinen magazalardan almanız öneririm.
aynen 300 lira vermek mantıksız.
Cx-300 yurt dışında 70 lira ülkemizde 120 lira

mesela
SENNHEISER CX 300 II Precision Siyah Kulakiçi Kulakl1k Kulak 0çi Kulakl1klar

edit: 300 vermektense 150 ye bile razıyım dostum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri