Mayıs 2016 Kazançlar Kesinleşti

FatihMurat

Kayıtlı Üye
Mayıs kazançları kesinleşmiş hesaplarda artma azalma yok nisan ödemesi beklemeye devam.Başlığa mayıs kazancı haziran ödemesi yazmadım artık dm nin ne zaman ödeyeceği belli olmaz :)
Ekleme: Ben dahil bir çok payoneer ekleyen arkadaşın nisan+mayıs ödemeleri yattı, bekleyen arkadaşlar var.

Son düzenleme:
mayıs kazancı 83 dolardan 3 dolara düştü zaten anlamsız bir cpm yükselmesi vardı fazlasıyla geriye aldılar sanırım :) nedense ben bu dailymotion u beceremedim :)

Aynen kesintileri yaptılar. mayısı netleştirdiler nisan dediğin gibi sıkıntıda bakarsın bir süpriz yaparlar 2 sini birden gönderirler ne güzel olur

Nisan ile birlikte mayısı da ödeseler ne güzel olur...
23 ünde hesaplarda olur.

---------- Spam Engelliyici 11:14 ---------- Önceki Mesaj 10:07 ----------

Mail attım nisan + may şeklinde mi ödenecek diye..
Gelen cevap nisan ödemesini kısa süre içerisinde alacaksınız oldu.
Eğer böyle giderse 2 ay da ödeme yapacak :(

mayıs kazancı 83 dolardan 3 dolara düştü zaten anlamsız bir cpm yükselmesi vardı fazlasıyla geriye aldılar sanırım :) nedense ben bu dailymotion u beceremedim :)

normal abartısız cpm den de kestiler hocam hiç bir zaMAN anlamsız cpm görmedim kanalda ama her ay kestiler kesinleşmede

Son düzenleme:
neyse bnuda şükür kesinleşme tarihlerini düzelttiler en azından, ödeme tarihlerinide düzeltirler inş.

Akıyor payoneer :D

---------- Spam Engelliyici 15:44 ---------- Önceki Mesaj 15:42 ----------

Bunlar nisan ödemeleri yalnız, detaylı kontrol etmedim kanalları ama öyle duruyor:D Sıra mayısta

benim hala paypal girili : ( enpara dolar hesabını girsem oraya ödeme geliyor mu? yoksa payooner basitse oradan hesap mı açayım? bi yol gösteren var mıdırı bana

yatanlar nisan mı arkadaşlar kontrol edermisiniz? eğer nisansa çok iyi yatmış.

mayıs-nisan hepsi geldi,ramazan bereketi :D

Ben bi yanlışlık yapdım dolar yerıne tl verdim şimdi geldi aklıma acaba sorun olur mu ve şimdi değiştirsem ne olur?

Edit 100$ olan 1 kanal gelmiş demekki önce 100 usd ile baslıyorlar sonra 200 sonraa 300.. bu şekilde gidiyor olabilirler

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri