Tl mi dolar hesabı mı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Türk lirası
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tl mi dolar hesabı mı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bundan sonra daha gelmez öbür ay geleceğide meçhul...
Bunların ödeyeceği paranın geçmişini gelmişini ......
Bir tarih var ama kesin değil 2 temmuz diye düşünüyorum.
Arkadaşlar mart ödemesini 2 haziranda alınca dedim bunuda öyle yaparlar heralde..
Fakat çok güzel bir ticket hazırlayıp gönderdim.. oto mesaj atmadan cevap verdiler..
Tickette dedimki : Türkiyede önümüzün bayram olduğunu ve tatilimizin 9 gün olduğunu bu süreçtede paraya ihtiyacımız olduğunu söyledim. bir kısım ödemeyi yapmanız umutlandırdı ama geçen 10 güne rahmen kalan ödemelerin tamamlanması gerçekten üzücü oldu dedim. Şu an siz gönderseniz bile Payoneer çok sıkıntılı bu ödemeyi ne zaman bize öder onuda bilmiyoruz en azından bize bir tarih verin çünkü bizlerde upload yapabilmek için çeşitli ekipmanlar kullanıyoruz ve bunların ödemeleri var felan...
Cevap olarak şunu yazmışlar.. endişelerinizi anlıyorum biz ciddi bir problem yaşadık mali departman çözmeye çalısıyor dedi..
Anladığım kadarıyla reklam veren bir yada bir kaç yerden ödeme alamadılar bu yüzdende ellerine para geçtikce ödemeyi yapıyorlar..
Biraz konu dışı olacak ama beyler şu hatayı alıyorum banka bilgisini eklerken. Farklı tarayıcılardan da denedim , çözüm önerisi olan var mıdır?
"Banka bilgilerinizi görüntüleyemiyoruz
İstenen kaynak yüklenemedi. Eğer tarayıcınız ile bir reklam engelleyici kullanıyorsanız, devre dışı bırakın ve tekrar deneyin. "
Olmadı valla hocam![]()
bendede var o sorun,bagzı kanallarda yani.çerezleri komple temizledim,farklı tarayıcı denedim hatta bu işlerle hiç alakası olmayan pcden deneme yaptım yine aynı yine aynı.en son adamlara mesaj atmıştım ama cevap geldi mi bilmiyorum,henüz bakmadım.daha önce bi kanalımda vardı bu sorun,mesaj atıp durumu bildirince düzeltmişlerdi.
arkadaşlar bu ödemeler kısmında mart-nisan-mayıs normalde kesinleşmişti ama şuan yine yanına * işareti gelmiş kesinleşmemiş gibi. sizlerde de öylemi acaba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.