Mayıs 2016 Kazançlar Kesinleşti

Sanırım kazanclarda bir hata yaptılar fazla hesapladılar o yüzden tekrar yıldız geldi. şimdi baktıgımda %10 düşüş olan rakamlar %30 civarı tekrar düşmüş. (official hesaplar için konusuyorum) Zaten büyük ihtimalle bu hatalar yüzünden ödemeleri geciktirdiler

Yıldız halen kalkmamış görünüyor bende tutarda da değişme yok.

Adamlar artık d....k geçiyo bizle hem ödeme yapmadılar. Hemde dur hele fazla hesaplamısız galiba diyorlar

Şerefsiz adi köpekler.Kanalımı kapatmışlar. 6k civarı takipçim vardı gitti boku bokuna gitti paralarrrrr.

Son düzenleme:
Maalesef bende kıyıma uğradım... 3 tane kanalım gitti....İyi de para vardı içlerinde (

ısrarla aynı videoyu atmak ban sebebi Aşırı renderli kanal ban sebebi. Erotizmin dibine vurmak ban sebebi. (yani nerdeyse po.. sayılcak tarz)

Yıldız halen kalkmamış görünüyor bende tutarda da değişme yok.

Eğer şu 10-15 gün önce düştüyse %10 oranında bir azalma olmustu onu kastediyorum. Nisan ayı içinde 10 gündür girip bakmamıştım ama şimdi baktıgımda yıldızın tekrar geldiğini ve önceki kazanca göre %25-30 arası bir azalma olduğunu görüyorum.

bizimki açıkda ne oluyor 0 0 0 reklam sayımı

benimde günde 4-5 k izlenim alan bi kanal aynı şekilde 2 aydır :(

Bunun sebebi su hocam. Birileri sizin videolardan playlist olusturuyor yada repostluyor. Bunu yaparken aciklamada ve video adinda yasakli kelimeleri kullaniyor. Hitlerin bi kismini oradan aldiginiz icinde hic bisey yansimiyor. O videolari kaldirmanin bi yolu yok sadece kendi kanalinizdan o videolari silerseniz gidiyolar. Repostlamayi ayarlardan kapatabiliyorsunuz fakat playlist icin hic bi onlem yok malesef.

4 kanalda benim gitmiş ama 0 çekenler mi bilmiyorum kontrol etmemiştim.Sanırım 16 temmuza kadar bir temizlik yapacaklar, bu ay para yatacak hesapları banlamasınlar bu ayda ödeme alayım yeter.Acaba kanallardaki bütün videoları silsem mi diğer kanallarda da kapanma riskini azaltır mı?
Video yüklemeleri durdumdum ve bütün kanallardaki videoları silmeye başladım, yinede kapanma olursa yazarım.

Son düzenleme:
şu son paraları da alayım websiteleri için yatırım yapacağım. umarım kapanmadan alabilirim :/ kıyıma başlamışlar youtube gibi bunlar da.

Geçen ay parası yatmayan bu ay almayı beklediğim kanal kapanmış, mail attım diye mi anlamadım. DM ile uğraşılmaz harbiden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri