Mayıs ayındaki yüksek cpm li kazançlar gitti

• Kullanıcı FatihMurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
yt den hala kazanç var mı 5k yada 10k kazanç elde eden var mı spamdan açeba yada kazanmak mumkun mu

Yt ile alakasız bi yerdesin dm kazançları yazılanlar

---------- Spam Engelliyici 12:54 ---------- Önceki Mesaj 12:52 ----------

3,6$ kazanç vardı, 2,75$ düşmüş Mayıs kazancı.
:D

Tabi kazanç denirse buna.
:D

Denir denir :) dm de ilk kanal açtığımda centlerle uğraşıyodum :) ilk kesinleSen 5 usd olmustu gecen yıl eylülde :)

%10 luk bir düşüş var hile hurda yapmadıysanız başkada öyle abartı bir düşüş yok tüm hesaplarımı kontrol ettiğimde.

Abartılcak birşey yok.

Benim kanallarda mayıs ayında abartı yüksek CPM hiç olmamıştı o yüzden kesinti de yok denecek kadar az, sorun yaşayanların izlenim kaynağında problem vardır başka birşey değil.

yok geçen 40 k dolar para gelmişti araba almıştım bugünde tatile çıktım, sallamak bedava bende sallıyorum :D

Mayıs ayı DM 3 haneli kazanç inmiş 1 haneye ... ANlaşılır gibi değil , şaka gibi

Fena kazıklanıyoruz cpmler bile bende 1 doalra indirilmiş mayısda :D

%10 luk bir düşüş var hile hurda yapmadıysanız başkada öyle abartı bir düşüş yok tüm hesaplarımı kontrol ettiğimde.

Abartılcak birşey yok.
hile hurda yapmadım izlenimler normal cpmler yaklaşık 3 hafta 50-100 $ arasındaydı sonra 1$ a çektiler dm'nin sistemsel hatalarını fazlasıyla geri aldılar.

CPM 50 ve 100$ arasındaydı ve sizde o parayı alacağınıza inandıysanız zaten bu çok komik sorun olduğu belli. Görebileceğiniz maksimum CPM adam gibi izlenimlerde 6$ ı geçmez.

CPM 50 ve 100$ arasındaydı ve sizde o parayı alacağınıza inandıysanız zaten bu çok komik sorun olduğu belli. Görebileceğiniz maksimum CPM adam gibi izlenimlerde 6$ ı geçmez.
Neyi anlamamak için inat ediyorsunuz bilmiyorum daha önceki konulardaki mesajlarıma da bakabilirsiniz zaten o paraların yatmasını beklemiyorum diyede yazmıştım, sizin hesaplarda bir anormallik yok diye sanki hile yapmamız gerekiyormuş gibi abuk subuk cevaplar yazıyorsunuz.Bu DM nin sistemsel bir hatasıydı ben dahil bir çok arkadaş yaşadı normalde 4-5$ olan cpm ler yaptığı hatayı düzeltmesiyle 1$ ve altına düştü kendi hatasını bizim üzerimizden fazlasıyla çıkardı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri