Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlısı bakalım. Haziran paypal ödemesi alan varmı? Bana Gelmedi kanal da açık hiçbir problem de gözükmüyor fatura oluşturuldu. Sadece yayınlanma tarihi kısmında bir tarih yok zaten oraya ödendiği günün tarihi geliyordu.
Sanırım unuttuğum hesaplardan bir ödeme maili gelmiş fakat payoner de gözükmüyor. Geç mi düşüyordu? Unutmuşum uzun zamandır kullanmayınca
Hayırlısı bakalım. Haziran paypal ödemesi alan varmı? Bana Gelmedi kanal da açık hiçbir problem de gözükmüyor fatura oluşturuldu. Sadece yayınlanma tarihi kısmında bir tarih yok zaten oraya ödendiği günün tarihi geliyordu.
hocam banada gelen giden yok geçen ay odenmedi biseyler, bu ay odeyeceklerini soylemislerdi, sana paypaldan odeme geldi mi?
Şuana kadar gelen giden yok. Ben iletişime geçmedim bu ay ödeyeceklerini dailymotion'dan mı öğrendiniz? Payoneer ile paypal farklı zamanlarda ödenebiliyor. kısmet belki akşama bi süpriz yaparlar ama pek de ümidim yok
payoneerden usd çeksek komisyon ne kadar kesiliyor arkadaşlar? ne yapmak lazım bu komisyon ücreti için teşekkürler
En az banka çekimde oluyor. Bankaya TR yaşıyorsan USD cekemezsin diye biliyorum. Kart ile ATM den cekimlerde komisyon için
https://www.ytpara.com/paypal-payon...130298-payoneer-kart-masraf-komisyon-atm.html
Eski de olsada konu hala aynı komisyonlar.
Önemli not: TEB ATM'le4i mesai saatleri dışında farklı komisyon uygulayabilir 1 2 defa başıma geldi
payoneerden usd çeksek komisyon ne kadar kesiliyor arkadaşlar? ne yapmak lazım bu komisyon ücreti için teşekkürler
yakın zamanda bi degişiklik olmadıysa payoner kurallarında,payonerdeki parayı türkiyedeki döviz hesabına çekebiliyordum.adsenseden para geldi diyelim payoner hesabıma.paranın bi kısmını iş bankasında tl hesabıma,bi kısmını enparadaki dolar hesabıma çok aldım daha önce mesela.bugün gelen ödemede enpara dolar hesabıma geldi yine.
Emin olmamakla birlikte eğer Payoneer hesabındaki bakiyeyi çekmek isteyince türkiye seçtiğimiz için TL ye çeviriyor diye biliyorum ama yanlış da olabilir hiç denemediğim için bilmiyorum hocam.
Şöyle bir handikap da var dailymotion ödeme yöntemi girerken payoneer hesap değilde payoneer aracılığıyla banka bilgisi girip direk bankaya ödeme alıyoruz. işte bunu yaparken USD hesabı girme imkanı tanıyor diye biliyorum kapanan 1-2 kanalımdan enpara USD ödeme almışlığım var(enpara dan arayıp ödemenin neye istinaden geldiğini sordukları için bir daha girmedim USD) ama direk payoneer hesabındaki bakiye çekerken olmuyor diye biliyorum ama emin değilim hiç denemedim söylenti de olabilir
=============================
Geçen ayın paypal ödemesi geleydi iyiydi![]()
ben iki türlüde kullanıyorum hocam yıllardır.hem direkt payonerden hemde dm-payoner-türk bankası şeklinde kullanıyorum.ikisindede enpara/iş bankası hesabıma dolar olarak geliyor para.
Tecrübe her zaman başka hocam. yukarıda da dediğim gibi öyle duydum hurafe de olabilir dedim demekki hurafeymiş. Enpara 3 ay üst üste 100 dolar civarı ödeme gelince aradı beni o günden beri daha da bulaşmadım. Gerçi şuda var aradılar fatura evrak gibi birşey gönderebilirmisiniz gelen paranın kaynağını dediler email verdiler([email protected]) dailymotion faturalarını gönderdim. Sonra teyit ettirmek için aradım karşımda muhattap bulamadım kim istedi niye istedi diye avel avel sordular birşey de çıkmadı ne arayan ne soran oldu bi daha ama tedbir için USD ödeme almayı bıraktım.
Tecrübe her zaman başka hocam. yukarıda da dediğim gibi öyle duydum hurafe de olabilir dedim demekki hurafeymiş. Enpara 3 ay üst üste 100 dolar civarı ödeme gelince aradı beni o günden beri daha da bulaşmadım. Gerçi şuda var aradılar fatura evrak gibi birşey gönderebilirmisiniz gelen paranın kaynağını dediler email verdiler([email protected]) dailymotion faturalarını gönderdim. Sonra teyit ettirmek için aradım karşımda muhattap bulamadım kim istedi niye istedi diye avel avel sordular birşey de çıkmadı ne arayan ne soran oldu bi daha ama tedbir için USD ödeme almayı bıraktım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.