Mayıs Kazançları Temmuz Ödemeleri 2021

• Kullanıcı 0xFF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler

0xFF

Kayıtlı Üye
Dün itibari ile aynı anda hem kesinleşme hemde faturalar oluşarak bakiyelerden düşüldü. 3-5 güne kadarda ödemeler yapılır bilginiz olsun.

Hayırlısı bakalım. Haziran paypal ödemesi alan varmı? Bana Gelmedi kanal da açık hiçbir problem de gözükmüyor fatura oluşturuldu. Sadece yayınlanma tarihi kısmında bir tarih yok zaten oraya ödendiği günün tarihi geliyordu.

Hayırlısı bakalım. Haziran paypal ödemesi alan varmı? Bana Gelmedi kanal da açık hiçbir problem de gözükmüyor fatura oluşturuldu. Sadece yayınlanma tarihi kısmında bir tarih yok zaten oraya ödendiği günün tarihi geliyordu.

Bir arkadaşımında Haziran ayında paypala ödeme gelmedi.

Sanırım unuttuğum hesaplardan bir ödeme maili gelmiş fakat payoner de gözükmüyor. Geç mi düşüyordu? Unutmuşum uzun zamandır kullanmayınca

Sanırım unuttuğum hesaplardan bir ödeme maili gelmiş fakat payoner de gözükmüyor. Geç mi düşüyordu? Unutmuşum uzun zamandır kullanmayınca

Daily bu belli olmuyor. Payoonere gir beklemeye düşmüş olabilir. Bazen kimlik doğrulama isteyebiliyor payooner

hocam banada gelen giden yok geçen ay odenmedi biseyler, bu ay odeyeceklerini soylemislerdi, sana paypaldan odeme geldi mi?

hocam banada gelen giden yok geçen ay odenmedi biseyler, bu ay odeyeceklerini soylemislerdi, sana paypaldan odeme geldi mi?

Şuana kadar gelen giden yok. Ben iletişime geçmedim bu ay ödeyeceklerini dailymotion'dan mı öğrendiniz? Payoneer ile paypal farklı zamanlarda ödenebiliyor. kısmet belki akşama bi süpriz yaparlar ama pek de ümidim yok

Şuana kadar gelen giden yok. Ben iletişime geçmedim bu ay ödeyeceklerini dailymotion'dan mı öğrendiniz? Payoneer ile paypal farklı zamanlarda ödenebiliyor. kısmet belki akşama bi süpriz yaparlar ama pek de ümidim yok

evet aynen oyle dailymotionla gorustum onlar oyle soyledi bakalim ins ayin 10unda odenmis olur :)

payoneerden usd çeksek komisyon ne kadar kesiliyor arkadaşlar? ne yapmak lazım bu komisyon ücreti için teşekkürler

payoneerden usd çeksek komisyon ne kadar kesiliyor arkadaşlar? ne yapmak lazım bu komisyon ücreti için teşekkürler

En az banka çekimde oluyor. Bankaya TR yaşıyorsan USD cekemezsin diye biliyorum. Kart ile ATM den cekimlerde komisyon için

https://www.ytpara.com/paypal-payon...130298-payoneer-kart-masraf-komisyon-atm.html

Eski de olsada konu hala aynı komisyonlar.

Önemli not: TEB ATM'le4i mesai saatleri dışında farklı komisyon uygulayabilir 1 2 defa başıma geldi

bugün benim enparayada ödeme gelmiş.dailymotiondan 102$ çıkmış,payoner aracılıgı ile benim enpara dolar hesabıma geldi para.15$ payoner kesinti yaptı,2,5$ civarındada enparanın kesintisi var.

---------- Spam Engelliyici 20:46 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

En az banka çekimde oluyor. Bankaya TR yaşıyorsan USD cekemezsin diye biliyorum. Kart ile ATM den cekimlerde komisyon için

https://www.ytpara.com/paypal-payon...130298-payoneer-kart-masraf-komisyon-atm.html

Eski de olsada konu hala aynı komisyonlar.

Önemli not: TEB ATM'le4i mesai saatleri dışında farklı komisyon uygulayabilir 1 2 defa başıma geldi

yakın zamanda bi degişiklik olmadıysa payoner kurallarında,payonerdeki parayı türkiyedeki döviz hesabına çekebiliyordum.adsenseden para geldi diyelim payoner hesabıma.paranın bi kısmını iş bankasında tl hesabıma,bi kısmını enparadaki dolar hesabıma çok aldım daha önce mesela.bugün gelen ödemede enpara dolar hesabıma geldi yine.

---------- Spam Engelliyici 20:48 ---------- Önceki Mesaj 20:46 ----------

https://www.payoneer.com/about/fees/

detaylı bilgi burada var hocam.en son inceledigimde,en karlı yöntem kartla atmden döviz çekmekti ama güncel oranları incelemek gerek tabi.

yakın zamanda bi degişiklik olmadıysa payoner kurallarında,payonerdeki parayı türkiyedeki döviz hesabına çekebiliyordum.adsenseden para geldi diyelim payoner hesabıma.paranın bi kısmını iş bankasında tl hesabıma,bi kısmını enparadaki dolar hesabıma çok aldım daha önce mesela.bugün gelen ödemede enpara dolar hesabıma geldi yine.

Emin olmamakla birlikte eğer Payoneer hesabındaki bakiyeyi çekmek isteyince türkiye seçtiğimiz için TL ye çeviriyor diye biliyorum ama yanlış da olabilir hiç denemediğim için bilmiyorum hocam.

Şöyle bir handikap da var dailymotion ödeme yöntemi girerken payoneer hesap değilde payoneer aracılığıyla banka bilgisi girip direk bankaya ödeme alıyoruz. işte bunu yaparken USD hesabı girme imkanı tanıyor diye biliyorum kapanan 1-2 kanalımdan enpara USD ödeme almışlığım var(enpara dan arayıp ödemenin neye istinaden geldiğini sordukları için bir daha girmedim USD) ama direk payoneer hesabındaki bakiye çekerken olmuyor diye biliyorum ama emin değilim hiç denemedim söylenti de olabilir

=============================

Geçen ayın paypal ödemesi geleydi iyiydi :confused::confused::confused::(:(:(

Son düzenleme:
Emin olmamakla birlikte eğer Payoneer hesabındaki bakiyeyi çekmek isteyince türkiye seçtiğimiz için TL ye çeviriyor diye biliyorum ama yanlış da olabilir hiç denemediğim için bilmiyorum hocam.

Şöyle bir handikap da var dailymotion ödeme yöntemi girerken payoneer hesap değilde payoneer aracılığıyla banka bilgisi girip direk bankaya ödeme alıyoruz. işte bunu yaparken USD hesabı girme imkanı tanıyor diye biliyorum kapanan 1-2 kanalımdan enpara USD ödeme almışlığım var(enpara dan arayıp ödemenin neye istinaden geldiğini sordukları için bir daha girmedim USD) ama direk payoneer hesabındaki bakiye çekerken olmuyor diye biliyorum ama emin değilim hiç denemedim söylenti de olabilir

=============================

Geçen ayın paypal ödemesi geleydi iyiydi :confused::confused::confused::(:(:(

ben iki türlüde kullanıyorum hocam yıllardır.hem direkt payonerden hemde dm-payoner-türk bankası şeklinde kullanıyorum.ikisindede enpara/iş bankası hesabıma dolar olarak geliyor para.

ben iki türlüde kullanıyorum hocam yıllardır.hem direkt payonerden hemde dm-payoner-türk bankası şeklinde kullanıyorum.ikisindede enpara/iş bankası hesabıma dolar olarak geliyor para.

Tecrübe her zaman başka hocam. yukarıda da dediğim gibi öyle duydum hurafe de olabilir dedim demekki hurafeymiş :D. Enpara 3 ay üst üste 100 dolar civarı ödeme gelince aradı beni o günden beri daha da bulaşmadım. Gerçi şuda var aradılar fatura evrak gibi birşey gönderebilirmisiniz gelen paranın kaynağını dediler email verdiler([email protected]) dailymotion faturalarını gönderdim. Sonra teyit ettirmek için aradım karşımda muhattap bulamadım kim istedi niye istedi diye avel avel sordular birşey de çıkmadı ne arayan ne soran oldu bi daha ama tedbir için USD ödeme almayı bıraktım.

Tecrübe her zaman başka hocam. yukarıda da dediğim gibi öyle duydum hurafe de olabilir dedim demekki hurafeymiş :D. Enpara 3 ay üst üste 100 dolar civarı ödeme gelince aradı beni o günden beri daha da bulaşmadım. Gerçi şuda var aradılar fatura evrak gibi birşey gönderebilirmisiniz gelen paranın kaynağını dediler email verdiler([email protected]) dailymotion faturalarını gönderdim. Sonra teyit ettirmek için aradım karşımda muhattap bulamadım kim istedi niye istedi diye avel avel sordular birşey de çıkmadı ne arayan ne soran oldu bi daha ama tedbir için USD ödeme almayı bıraktım.

benim dmdeki bi kanalda enpara tl girili,birisinde enpara usd,birisinde payoner,birisinde iş bankası tl,birisinde iş bankası usd.... heray aynı hesaba üstüste para gelmiyor pek,farklı hesaplara geliyor.bu yüzden sorun yaşamamış olabilirim.ama yakın bi arkadaşım 2-3 defa dmden enpara tl hesabına üstüste ödeme alınca onuda arayıp sordular bu para nerden geliyor,neden geliyor filan diye.o da dmye video yüklüyorum,onlarda bana para veriyor dedi sadece.belge filan istemediler yani ondan,süreklide almaya devam ediyor ama bidaha ne aradılar,ne sordular.

Doviz veren atm bulabilirseniz payoneer kart ile direk dolar euro olarak çekim yapabilirsiniz

Beni de aramıştı enpara dedim 100$ için adam mı aranır ne saçma bir şey. Yok prosedür öyleymiş yoksa bloke atarlarmis dedi. Dailymotion faturasını mail atmıştım teşekkür ettiler bir sorun olmadı sonradan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri