Mayıs ödemesi 1400 dolar kesinti Acil Yardım :(

TheRaven

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar mayıs ayında 1800 dolar hesabımda birikmişti. Dün kesinleşmiş kazançlar panelime yansıdı. Ve 1800 dolar dan 434 dolar kesinleşmiş sadece :( Kapanan ve para kazanması devre dışı bırakılan hesaplarım oldu ama bu kadar çok kesintini olması çok zor :( Bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olabilir mi acaba :(

Kanalların neden kapandı hocam aynı durum diğer kanallarındada mevcutmu

Hocam Allah sabır versin demekten başka bir şey söyleyemem kendi açımdan. Çok büyük kesinti.

Kanalların neden kapandı hocam aynı durum diğer kanallarındada mevcutmu

Hocam bazı kanallarımın parakazanmaları devre dışı bırakıldı bazıları ise teliften dolayı kapandı. Bütün kanallarım için geçerli degil ama bu kadar çok kesinti olması çok zoruma gitti :(

---------- Mesaj saat 12:33:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:32:37 civarında gönderildi. ----------

Hocam Allah sabır versin demekten başka bir şey söyleyemem kendi açımdan. Çok büyük kesinti.

Eywallah hocam Kafayı yicem resmen :(

Serkan abi, para kazanmaları devre dışı kalanların ödemesi yapılmıyor demişti. O zaman 1000 usd kadar, devre dışı kalanlardan kazanmışsın mı demek oluyor ?

konuyu okur okumaz içeri girdim empati yaptım şoka girdim ne biçim kesinti öyle hemen mail at sende

geçmiş olsun kardeşim. maalesef adsense kapanan yada para kazanması devre dışı kalan kanalların parasını ay sonunda kesiyor. hepimizde buna benzer durumlar var. mecburen bunu bilerek hareket etmeliyiz.sabretmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok.

Arkadaşlar bende kesıntı var sanmıştım ama,toplam kazançlarla kesınleşmış kazançar arasında fark varmış..

100$/1,22 $ hesaplamanızı yaptıktan sonra kalan tutardan mı kesıntıler yapılmış.

bende kazançlara bakınca 50 dolar kesıntı yaptıgını sanmıştım ama hesaplama yapınca hıç kesılmedı dıye gördum zaten kazancım 100 dolardı ılk defa odeme alırım dıye dusunmuşken yınede alamıyorum ödeme falan..

Hocam aynı şey benimde başıma geldi 1037 dolar birikti geçen ay kesinleşen 200 dolar yok böyle bişey ya şoktayım bende dünden beri ne umutlar la bekliyordum o parayı :(((

arkadaşlar ayın 15'ine kadar bi bekleyin belki ekleme olacaktır çünkü ayın 15'ine kadar devam ediyor

Merhaba Arkadaşlar.

Öncelikle benim hiç bir kanalimda kapanma yok bunu belirteyim.
Mayıs Ayı Kazancim: 644,01$
Kesinleşen Kazanç: 531,84$
Kesinti: 112$ küsür...

sizce bu kesintiler neden oluyor ? Hiç hile falanda yapmadık ki

Senin kesinti normal gibi. %22 kesintisi. Daha fazla kesilseydi sıkıntı var demekti.

Merhaba Arkadaşlar.

Öncelikle benim hiç bir kanalimda kapanma yok bunu belirteyim.
Mayıs Ayı Kazancim: 644,01$
Kesinleşen Kazanç: 531,84$
Kesinti: 112$ küsür...

sizce bu kesintiler neden oluyor ? Hiç hile falanda yapmadık ki

Bence kesıntı yok,toplam kazançlarla kesınleşmış kazançlar arasında fark var hesaplamaya gore kesınleşmış kazanç doğru cıkıyor..
bende dun hesaplamayı oğrenınce kesıntı olmadıgını gordum..

kapanan kanalların varsa geçersiz tıklaman varsa para kazanma de-aktif olduysa kesinti oluyor bildiğim kadarıyla...

Herkese sabır dilemekten başka bişey elimizden gelmicek sanırım... Bu ayda umutlarımız suya düştü arkadaşlar... :(

Bence kesıntı yok,toplam kazançlarla kesınleşmış kazançlar arasında fark var hesaplamaya gore kesınleşmış kazanç doğru cıkıyor..
bende dun hesaplamayı oğrenınce kesıntı olmadıgını gordum..

nasil yapacağız hesaplamayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri