Mayıs ödemesi 1400 dolar kesinti Acil Yardım :(

Nisan kazanç: 183,85$
Kesinleşen: 174,66 $

183,85/1,22= 150,69 $

Sizin dediğiniz gibi olsaydi mayis'ta 150$ almam gerekiyordu hocam

İlgınç hocam bende bu formulu yabancı bır forumda denk geldım dun akşam..

ben kendım kazancıma uyguladıgımda tam çıkıyor.var o zaman bı yerlerde bışeyler.,ozaman sıze fazlalık para gelmiş oluyor:)

İlgınç hocam bende bu formulu yabancı bır forumda denk geldım dun akşam..

ben kendım kazancıma uyguladıgımda tam çıkıyor.var o zaman bı yerlerde bışeyler.,ozaman sıze fazlalık para gelmiş oluyor:)

genelde kesilmesi gereken miktar %22 dir. senin 150$ alman gerekirdi. Google sana torpil geçmiş ve %5 kesmiş.

Bende üzülüyordum çok kesinti var diye demek ki sevinmeliymişim :)

Adam 1800$ kazanmış o kadar kesinti var, ben de 65 dolar var la şimdi google'a borçlanmayalım? :D

Kazancı %1,22 bölün kesinleşmiş kazanç bi aksilik olmadıkça bunun doğrultusunda olur ama bazen bende geçen ay olduğu gibi Youtube az geçen ay %4 gibi bi kesinti olmuştu şimdi Yüzde 20. Ama sizin olay bi tuhaf çok büyük kesinti var.

kazancın sebebini açıklasalar anlayacağım da açıklama da yok. 94 $'da benden kesmiş. 448 $ kazanç vardı, 354 $ kesinleşmiş.

Türk webmasterlara yapıyor sanırım youtube. Sanırım yakın zamanda daha fazla kötülükler yapılacak. İşler cok daha fazla sıkılastırılacak.

Arkadaşlar mayıs ayında 1800 dolar hesabımda birikmişti. Dün kesinleşmiş kazançlar panelime yansıdı. Ve 1800 dolar dan 434 dolar kesinleşmiş sadece :( Kapanan ve para kazanması devre dışı bırakılan hesaplarım oldu ama bu kadar çok kesintini olması çok zor :( Bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olabilir mi acaba :(

türkçe içerikmi? bende hiç kesinti olmadı :) hatta 10$ fazla eklenmiş

Arkadaşlar mayıs ayında 1800 dolar hesabımda birikmişti. Dün kesinleşmiş kazançlar panelime yansıdı. Ve 1800 dolar dan 434 dolar kesinleşmiş sadece :( Kapanan ve para kazanması devre dışı bırakılan hesaplarım oldu ama bu kadar çok kesintini olması çok zor :( Bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olabilir mi acaba :(

Öncelikle geçmiş olsun. Aynı durum bende de var. Kapanan hesabım yok ama para kazanma devre dışı bırakılan hesaplarım var ve 3000$ üzerine bir kesinti mevcut bende de. Kanallarımı kontrol ettim, devre dışı bırakılan hesaplarımın bazısında Analyticste 0$ kazanç görünüyor (Ödeme kesinleşmeden önce yüzlerce $ olmasına rağmen), bazılarında kazancımın tamamı görünüyor hangisine ödeme yapıldı, ödeme yapıldı mı belli değil. İşin içinden çıkılacak bir yanı yok. Ayın 15-16'sını bekliyorum belki bir düzenleme yapılır diye.

İlave olarak, para kazanma devre dışı bırakılan hesaplarda 6 ay sonra tekrar düzelebileceği yönünde bir ibare geçiyor mailde, 6 ay sonra tekrar para kazanma aktif olursa eğer bu kazançlar o zaman mı verilecek, bekletiliyor mu, yoksa hiç mi verilmeyecek işin birde bu yönünü düşünmek lazım. Zaman herşeyin ilacı diyerek beklemek en sağlıklısı sanırım.

Öncelikle geçmiş olsun. Aynı durum bende de var. Kapanan hesabım yok ama para kazanma devre dışı bırakılan hesaplarım var ve 3000$ üzerine bir kesinti mevcut bende de. Kanallarımı kontrol ettim, devre dışı bırakılan hesaplarımın bazısında Analyticste 0$ kazanç görünüyor (Ödeme kesinleşmeden önce yüzlerce $ olmasına rağmen), bazılarında kazancımın tamamı görünüyor hangisine ödeme yapıldı, ödeme yapıldı mı belli değil. İşin içinden çıkılacak bir yanı yok. Ayın 15-16'sını bekliyorum belki bir düzenleme yapılır diye.

İlave olarak, para kazanma devre dışı bırakılan hesaplarda 6 ay sonra tekrar düzelebileceği yönünde bir ibare geçiyor mailde, 6 ay sonra tekrar para kazanma aktif olursa eğer bu kazançlar o zaman mı verilecek, bekletiliyor mu, yoksa hiç mi verilmeyecek işin birde bu yönünü düşünmek lazım. Zaman herşeyin ilacı diyerek beklemek en sağlıklısı sanırım.

Geçmiş olsun :( Mantıklı bir bakış açısı ama nedense artık umut baglamak istemiyorum... Bazıları afv kazançlar olabilir diyolar çünkü bazı kişilerin panellerine yansımalar çok farklı. Bi arkadaşıma haziran afv si yansımış mesela. Dediginiz gibi beklemek hocam. Şuan yapılacak tekşey bekleyip görmek..

---------- Mesaj saat 00:54:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:54:00 civarında gönderildi. ----------

türkçe içerikmi? bende hiç kesinti olmadı :) hatta 10$ fazla eklenmiş

hayır türkçe içerik degil. Yabancı kanaldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri