Mc Donals da çalışan arkadaş varmı?

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
Biliyorsunuz ki bayadır iş arıyorum vsvsv artık iş seçecek zamanım kalmadı lüksüm kalmadı.
Bugün çalışmış veya çalışan arkadaşlar bana bura ile ilgili bilgi verebilir mi bilgisayar da yok telefondan araştıramıyorm zor oluyor. Full time için taksime iş görüşmesine çağırıldım. Ulaşım olarak da bana yakın bir yere şube ye vericek iş. Kaç saat çalışır, kaç lira alırız? Yol ve yemek olayı nasıl oluyor ve çalışma koşululları nasıldır? Yardımcı olacak bilgi verecek bi arkadaş arıyorum şimdiden teşekkürler.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doanumhaberde uzun bir konusu var ordan bakabilirsin.

Ben çalıştım 1.5 yıl önce falan 20 gün sonra istifa ettim :D sorabilirsin istedigini ücret olarak asgari ücret veriyorlar 8 saat calısıyorsun 30 dk yemek molan var

Ben çalıştım 1.5 yıl önce falan 20 gün sonra istifa ettim :D sorabilirsin istedigini ücret olarak asgari ücret veriyorlar 8 saat calısıyorsun 30 dk yemek molan var
Hocam net asgari 1300 ile mi başlarız? Servisleri var galiba? Ek olarak en başta işe başlar iken bizi nerede çalıştırıyorlar? Hocam çok olumsuz şeyler okudum ama işe ihtiyacım var alırlar ise çalışcam neden bıraktın işi neden istifa ettin yazar mısın? Yirmi gün çalışma paranı aldın mı?

Hocam net asgari 1300 ile mi başlarız? Servisleri var galiba? Ek olarak en başta işe başlar iken bizi nerede çalıştırıyorlar? Hocam çok olumsuz şeyler okudum ama işe ihtiyacım var alırlar ise çalışcam neden bıraktın işi neden istifa ettin yazar mısın? Yirmi gün çalışma paranı aldın mı?

Evet asgari ücretle başlarsın sigortan başlamadan işe başlayamıyorsun zaten.Her yeri gösteriyorlar sana kasa-patates falan biyere koyarlar zamanla heryere geçiyorsun.İstifa edince paramı aldım işi bırakma nedenimde çok yorucu oluyor birde o zaman mcde 1 ayda kazanacagımı ytden 1 haftada falan kazanıyordum tavsiyem mağazalara falan girmeye çalış eğer olmazsa bunu düşün

saati 3 yada 4 tl olması lazım 8 saat demelerine rağmen 10 saatten aşağı çalışmadan çıkartmıyolar yemeği orda hamburger patates filan ordan yiyorsun kredin var yemek için istersen dışardan kendi paranlada yiyebilirsin çalışma koşullarıda sürekli ayaktasın ve sürekli bi koşuşturmaca

Evet asgari ücretle başlarsın sigortan başlamadan işe başlayamıyorsun zaten.Her yeri gösteriyorlar sana kasa-patates falan biyere koyarlar zamanla heryere geçiyorsun.İstifa edince paramı aldım işi bırakma nedenimde çok yorucu oluyor birde o zaman mcde 1 ayda kazanacagımı ytden 1 haftada falan kazanıyordum tavsiyem mağazalara falan girmeye çalış eğer olmazsa bunu düşün
Güngörendeyim hocam çok sıkıntı iş felan yok yav. Şube de açık varmış mc de şans işte gidicem yani alırlar ise çalışırım burda bi yıldır iş bulamadım ya

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 15:35 ----------

saati 3 yada 4 tl olması lazım 8 saat demelerine rağmen 10 saatten aşağı çalışmadan çıkartmıyolar yemeği orda hamburger patates filan ordan yiyorsun kredin var yemek için istersen dışardan kendi paranlada yiyebilirsin çalışma koşullarıda sürekli ayaktasın ve sürekli bi koşuşturmaca
Cidden 10 saat çalıştırıyorlarmı hocam yav merak ettiğim temizlik felan yapma ile işe başlatma durumları varmı? Çünki direk gitmicem yani kasa idi yada herhangi bi yer olur ama gidip temizlik yapmam orda.

Aksaray tarafında otellere bak bence 8 saat + asgarı ücret + bahşiş ben oralarda 4 yıl calıstım otellerde Mc den iyidir İngilizcen varsa receptionlukta yaparsın basit iş yada belboy garson komi sürekli ararlar.

Genelde bu tarz işletmelerde genç tayfalar, öğrenciler falan filan çalıştığı için maaşlerı hep düşük oluyor. Yoğun olursun ama günün eğlenceli geçer. :) Ama başka işlerde bakabilirsin niye böyle bir iş seçimi yapıyorsun ki?

Güngörendeyim hocam çok sıkıntı iş felan yok yav. Şube de açık varmış mc de şans işte gidicem yani alırlar ise çalışırım burda bi yıldır iş bulamadım ya

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 15:35 ----------

Cidden 10 saat çalıştırıyorlarmı hocam yav merak ettiğim temizlik felan yapma ile işe başlatma durumları varmı? Çünki direk gitmicem yani kasa idi yada herhangi bi yer olur ama gidip temizlik yapmam orda.

her şeyi yaptırırlar yapmam diye bir şey olmuyo ama tipi düzgün olanları kasaya koyuyorlar genelde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri