M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunlar galiba 10 YIL boyunca kullanamadıkları tavukları 3 TL'den geçir*c*k*er bize.![]()
Yaklaşık 50 adet aldım hiçbir arkadaşım şikayetçi olmadı hocam![]()
Ben muhabbeti anlamadım yaŞimdi mcdonalds kampanya çıkardı ve tavuk burger menu 3 tl. Konunun e ticaretle ne ilgisi var konu dışında olması gerekmiyor mu
Yoksa siz mi satıyorsunuz
![]()
Hocam böyle bir kampanya falan yok. Ben 3 liraya kod veriyorum gidip o kodla + bir ücret vermeden altta yazan menüyü alıyorsun.
Şimdi oldu sorry.Sen de bu kodu satıyor musun kiralıyor musun bu kod nerden geliyor, sınırsız mıbunları da açıklarsan tam olacak.
![]()
Mcdonald's Menü 3 TL - 30 Kasıma kadar geçerli.
1 adet Tavuklu Burger + 1 adet orta boy patates + 1 adet 400 ml Coca-Cola
bu kodları satmak yasal suç haberiniz olsun.eğer biri şikayet ederse hakkınızda ciddi dava açıyolar.
Ben boykot ediyorum Mc Donalds ı![]()
ben göremedim bu kampanyayı hocam cocacolakırmızı kasada
Bu kodu herhangi bir mcdonalds şubesinde mi kullanabiliyoruz yoksa mcdonaldsın inernet sitesi yada yemeksepeti.com gibi yerlerde de kullanabiliyor muyuz ?
ben mi okuduğumdan bişey anlamıyorum yoksa eksik bilgi mi var? kod mu satıyorsunuz veya ücretsiz mi dağıtıyorsunuz satıyorsanız fiyatı ne? yoksa mcdonalds kampanya yaptı da herkes faydalansın diye haber mi veriyorsunuz?
zamanlaman çok yanlış bayramdayız![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.