Mcdonald's Menü 3 TL

M.A.A

Mehmet Λkif Λkıncı
MAA%2B%25282%2529.png

Son düzenleme:
Bunlar galiba 10 YIL boyunca kullanamadıkları tavukları 3 TL'den geçir*c*k*er bize. :D

Yaklaşık 50 adet aldım hiçbir arkadaşım şikayetçi olmadı hocam :)

Ben muhabbeti anlamadım ya :D Şimdi mcdonalds kampanya çıkardı ve tavuk burger menu 3 tl. Konunun e ticaretle ne ilgisi var konu dışında olması gerekmiyor mu :D Yoksa siz mi satıyorsunuz :D

Ben muhabbeti anlamadım ya :D Şimdi mcdonalds kampanya çıkardı ve tavuk burger menu 3 tl. Konunun e ticaretle ne ilgisi var konu dışında olması gerekmiyor mu :D Yoksa siz mi satıyorsunuz :D

Hocam böyle bir kampanya falan yok. Ben 3 liraya kod veriyorum gidip o kodla + bir ücret vermeden altta yazan menüyü alıyorsun.

Hocam böyle bir kampanya falan yok. Ben 3 liraya kod veriyorum gidip o kodla + bir ücret vermeden altta yazan menüyü alıyorsun.

Şimdi oldu sorry.Sen de bu kodu satıyor musun kiralıyor musun bu kod nerden geliyor, sınırsız mı :D bunları da açıklarsan tam olacak. :)

bu kodları satmak yasal suç haberiniz olsun.eğer biri şikayet ederse hakkınızda ciddi dava açıyolar.

Bu kodu herhangi bir mcdonalds şubesinde mi kullanabiliyoruz yoksa mcdonaldsın inernet sitesi yada yemeksepeti.com gibi yerlerde de kullanabiliyor muyuz ?

bu kodları satmak yasal suç haberiniz olsun.eğer biri şikayet ederse hakkınızda ciddi dava açıyolar.

https://www.google.com.tr/#q=Mc+Donalds+Menü+kodu&spell=1

Ben boykot ediyorum Mc Donalds ı ;)

Saygı duyarım hocam.

ben göremedim bu kampanyayı hocam cocacolakırmızı kasada

Ramazan kasası kampanyasıydı hocam.

Bu kodu herhangi bir mcdonalds şubesinde mi kullanabiliyoruz yoksa mcdonaldsın inernet sitesi yada yemeksepeti.com gibi yerlerde de kullanabiliyor muyuz ?

Git al' da geçerli hocam sadece.

ben mi okuduğumdan bişey anlamıyorum yoksa eksik bilgi mi var? kod mu satıyorsunuz veya ücretsiz mi dağıtıyorsunuz satıyorsanız fiyatı ne? yoksa mcdonalds kampanya yaptı da herkes faydalansın diye haber mi veriyorsunuz?

ben mi okuduğumdan bişey anlamıyorum yoksa eksik bilgi mi var? kod mu satıyorsunuz veya ücretsiz mi dağıtıyorsunuz satıyorsanız fiyatı ne? yoksa mcdonalds kampanya yaptı da herkes faydalansın diye haber mi veriyorsunuz?

Hocam kocaman başlıkta 3 lira yazıyor ve konuya da 3 lira yazdım.

Anlamadığınız nedir: 3 liraya kod veriyorum gidip o kodla + bir ücret vermeden ilk msj. yazan menüyü alıyorsun.

Ben mcdonalds kampanya yapmış herkes faydalansın diye paylaştın sandım.

Ne adamlarsınız ya. Adamin satış konusunun içine etmişsiniz anlaşılmayacak ne var coca colanin kirmizi kasa sitesinden kazandığı kodlari 3 tlden satıyor arkadaş

Son defa güncelliyorum arkadaşlar. Yarım saat içine offline oluyorum eğer satılmazsa gidip arkadaşlar ile kendim yiyeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri