Medcezirin reklam dağılımı :)

bu diziyi geçen sene 1 bölüm bile kaçırmadan izledim ama bu sene nedense iğrenç bir filimmiş gibi gelmeye başladı

Ben de bugün gördüm. Hatta başta resmi kanal değil mi kontrol bile ettim :D

Evet o konulara girmeyelim bence de tamamiylen saçma bir aşkın iğrenç şekilde anlatıldığı medcezir bir tarafta öbür tarafta birçok konuyu barındıran bir dizi söylediğin diziyi çok severim.

Söylediğim diziyi sevip sevmediğini bilmiyordum ama saçma sapan 9 canlı,lokman hekimin ölümsüzlük iksirini içmiş marvel karakterine benzeyen adamla 3-5 havarisinin oynadığı saçma bi dizi işte.

Rahatsızlık verdiği için resim kaldırılmıştır

Moderatör tarafında düzenlendi:
googlenin bu tür kanallara bakış açısı sizin bizim gibilerin kanallarına bakışından farklıdır. bircogumuzun spam kanalları insanları yt'den soguturken bu tür networklar ve kanalları yt'ye izleyici saglıyor. google sever böyle kanalları saniye başınada reklam koysa yine bişey olmaz. ha kac reklam aktif cıkar orası ayrıdır tabi.

Videonun reklamı yok reklamın videosu var arkadaş :D

Dizinin maliyetini reklamdan çıkaracaklar galiba.
Zaten daha önce bu gündeme gelmisti.
Ay Yapıma siz sadece YouTube'den gelen parayla bile 3 tane karadayı cekerseniz diye söyleyen sirketler vardı :)
Demek dogruymus :)
Kanal ifsa olmasın diye vermeyecegim fakat ay yapımın yt kanalına girin adamlar network bile kurmus yuh :D

Orijinal çoğu dizi kanalı böyle yapmış reklam aralıklarını. Yazık ya.

Simdi izlediğim dizi uç tane vardi 3u de kaldirildi şimdi leyla ile mecnun ekibi ay yapim ile bir dizi yapiyor sanirim
Ay yapimi bu yaptigi dizilere koyduğu reklam sayisindan dolayi hic sevmem yazik ya simdi izleyemem TV de o sari çizgileri gordugim anda kafayi yiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri