Mega holding saçmalığı

2 gün önce bi bayan aradı benide bunla ilgili.nerden aldı numaramı bilmem,baktım tanımadık bi numara ama açtım tabiki neyse fatih beyle mi görüşüyorum dedi evet dedim işte ben xxx, megaholding....dedi bende hemen hadi kardeşim yürü git işine dedim kapadım direk :D arkadaş faceden/normal hayattan tanıdıkların ugraştıgı yetmiyor gibi bide telefonla arıyorlar şimdide...megaholding der demez kapadım valla suratına.hiç kusura bakmadın,arkadaşımda olsa akrabamda olsa aynısını yaparım yani :)

Oradan 2-3 arkadaşım da paylaşmış. Bir tanesi dışarıdan çok zeki görünen ama ağır işsiz biri. Bunlar olmasa, diğerleri nasıl zengin olacaktı?

Bir zaman bana da getirdi bir arkadaş. Bunların hepsi ego manyağı kişilik. Hiçbirine zerre karar güvenmem, arkadaşım olsa bile.

Sistemin çözümü basit. Örneğin YTpara'ya üye olurken para yatırıyorsunuz. Getirdiğiniz her üye başına para kazanıp maliyetinizi kat kat çıkartıyorsunuz. Peki sonunda ne olacak? YTpara'ya herkes üye olduktan sonra kalan son üyeler yeni üye bulamayacakları için verdikleri paralar boşa gidecek. Evet, sistem kazandırıyor ama sadece üst kademelere. Altta kalmamak için sizin de birilerini kandırmanız gerekiyor.

Bir arkadaşım "Bana güvenmiyor musun" ile başladı ve üye olmayacağımı belirtince arkadaşlığımız son buldu.

Son düzenleme:
abi hırsızlığı geç adamlar websitesi kuruyoruz diye sağda solda övünüyorlar kıl oluyorum

Bir tanesi uzak arkadaşım. HTML ile yaptığı websiteyi ciddi söylüyorum orta 1'de bile yapmıyordum, tr.gg'lerde.

Hava durumu, günün sözü. Konuşmayı bilmeden, laf satıyorlar. Üstüne bir de

karşı tarafa acınmış gözükle bakıp, kendilerini yüceltmeye çalışıyorlar.

ellemeyin beyler bunları, yanaşanları uyarmayın. akılsız insanlar eninde sonunda elbet kazık yerler zaten. gülümseyip geçin, atıp tutarken şaşırmış gibi yapın, gram acımıyorum muhakeme yeteneği olmayan insanlara.

sen eşşek olursan semer vuran çok olur.

Bu konuyla ilgili şikayetim çok. Buraya atıvereyim. Olur da biri index alır okursa anlasın.

Bir arkadaşım sınav zamanımda beni çağırdı. Baya baya yakın sayılır. Sınavım var diyorum, çok önemli. "Yok kanka gel gel aşırı önemli vs...". İyi hadi gittim, bir oturdum. Conconlu ismi yazılı kalemi, şekil ceketler falan. Bizimki kendi değil yani.

Ancak 5dk sonra yanıma beni kandırmaya ikna etmeye çalışacak bir kişi geldi. Neymiş çok para kazanıyormuş, verdikleri kı*ı kırık sistem sayesinde rahat web site yapacakmışım.

Herkesi anlarım da, bilgisayar mühendisliği öğrencisine bir hostu 500-600$'a satmaya çalışmak gerçekten cehaletin cesareti olsa gerek.

İkna etmeye çalışırken, üzerimde hepsinden çokça bilgim olduğu psikolojik taktikleri uygular gibi olduğunu hissettim, sonra sesini yükseltmeye başladı. Yan masadaki kadın onu bir azarladı. Onu utanmış suratı görseniz yeter zaten.

Yapana da güvenmeyin. Ancak bunlar da olmasa bu ülkede nasıl böyle zenginler olacak. Bir avuç umuda aç insanlar.

Benimde çok sevdiğim, çocukluk arkadaşım var. Oda girmiş bu işe.

Bu çocuk sözleşmeli uzman çavuş olarak 5 yıl doğuda, dağlada zorunlu görev yaptı. 5 yılda kazandığı parayla bir dolmuş aldı ve şehirler arası dolmuşçuluk yaptı (adana mersin arası) sonra bu işe bulaştı. Elinde ne dolmuş kaldı nede para.

Bu adam 5 yıl dağlarda ölüm kalım mücadelesi vermiş ama. Zengin olacan köşeyi dönecen denip kandırılmış. Kandıranlarda en yakın arkadaşı facede resmini gördüm otelin birinde, dedim hayırdır. işte şöyle bir şirket böyle para kazanacaz şusu var busu var falan falan. Dedim kardeş bunlar bildiğin dolandırıcı paranı kaptırmasaydın dememe kalmadı başladı şirketi savunmaya ben kötü oldum. Keşke bu işe girmeden haberim olsaydı dedim birdahada konusunu açmadım.

Yazık vallahi yazık....

Benimde çok sevdiğim, çocukluk arkadaşım var. Oda girmiş bu işe.

Bu çocuk sözleşmeli uzman çavuş olarak 5 yıl doğuda, dağlada zorunlu görev yaptı. 5 yılda kazandığı parayla bir dolmuş aldı ve şehirler arası dolmuşçuluk yaptı (adana mersin arası) sonra bu işe bulaştı. Elinde ne dolmuş kaldı nede para.

Bu adam 5 yıl dağlarda ölüm kalım mücadelesi vermiş ama. Zengin olacan köşeyi dönecen denip kandırılmış. Kandıranlarda en yakın arkadaşı facede resmini gördüm otelin birinde, dedim hayırdır. işte şöyle bir şirket böyle para kazanacaz şusu var busu var falan falan. Dedim kardeş bunlar bildiğin dolandırıcı paranı kaptırmasaydın dememe kalmadı başladı şirketi savunmaya ben kötü oldum. Keşke bu işe girmeden haberim olsaydı dedim birdahada konusunu açmadım.

Yazık vallahi yazık....

aynen bu şirketi savunuyorlar biizm arkdaşta öyle birşey diyorum şirket hakkında kötü felan hemen savunuyor aramız kötü şuan konuşmamda artık

Arkadaşlar şöyle izah edeyim benim arabam ve evim var,arkadasım rica ve para Karşılığında benim reklamımı yapıyor,şöyle ki bakın bu adam ev araba aldı bu iş sayesinde diyorlar.belki sunum esnasında arabayla resmim bile geçiyordur.halbuki ytden kazanıyorum.

Bi arkadaş bana anlatıyordu gecen sene trilyon milyon dolar filan 1 senede büyük paralar arabalar, gecende facesine ıphone4s almış onun resmini atmış :) bende dayanamadım sövdüm :)

bizim dershaneden bi arkadaş da bu işe girmiş, faceden yazdım dedim bak bunlar dolandırıcı adam nasıl sinir oldu dolandırıcı kelimesini duyunca ben dedim istediğin kadar kanıt sunabilirim sizi kandırıyorlar, arkadaş en sonda lan falan demeye başladı mega fotoğraflarına yorum yazdım diye bir tarafları tutuşmuş neyse ağzını bozdu bende iyice bozdum sonra engelledim faceden, ama çarşıda falan karşılaşırsam bunu iyi bir döveceğim içim anca öyle rahat eder :)

çok sacma bi olay 100 tllık siteleri uyelere 1500 tlden kakalıyorar cok para kazancaksınız dıye

bizim dershaneden bi arkadaş da bu işe girmiş, faceden yazdım dedim bak bunlar dolandırıcı adam nasıl sinir oldu dolandırıcı kelimesini duyunca ben dedim istediğin kadar kanıt sunabilirim sizi kandırıyorlar, arkadaş en sonda lan falan demeye başladı mega fotoğraflarına yorum yazdım diye bir tarafları tutuşmuş neyse ağzını bozdu bende iyice bozdum sonra engelledim faceden, ama çarşıda falan karşılaşırsam bunu iyi bir döveceğim içim anca öyle rahat eder :)

Güldüm valla hocam :)
Ne demişler bir söz vardı deveyle başlayan :D söylemiyim şimdi ban yeriz ama siz anladınız insanlara böyle yaranılıyor iyilik yaramıyor artık ama yapıyoruz yinede

Hiç düşünmüyorlar biz ne üretiyoruzda ne hizmet veriyoruzda bunu satıp çok para kazancaz :) Azıcık düşünen sattıkları şeyin insanların önemli ihtiyaçlarını karşılamadığını yani çok para etmeyeceğini anlar :)

facebookda şikeli maç 50 tlden satılır diye açılan sahtekar sayfalardan sonra internetin kanayan yarası bunlar:D

birde şu zafer işaretleriyle başparmağını havaya kaldırma hareketleri yokmu tümden fitil ediyor beni.

Bizim semtte çoğu işsiz güçsüz bunlara girmiş hayaller fena tabi :D ordan gelicek parayla servis bayiliği alma falan hayaller havada uçuşuyo :D :D Ben daha ilk çıktığı zamanlarda başındaki adam enes olgun ile görüşmüştüm anladım ki tek dertleri para o yüzden hiç bulaşmadım. Bide site yapmayı öğretiyoruz demeleri yok mu beni kahrediyo :D Anlatanların hiç biri daha Html ne bilmiyolar neyin kafasındalarsa :D

bu işten para kazanan var mı derseniz VAR tabi , ama en üstten 100 kişi falan.
parayı onlar kazanıyor bu avanaklar onlara para kazandırıyor , kendiler çok az bi para alıyor üye ettikleri kişi başı.
köşede 100 binim olsa yine girmem bu işe , insanları kandırarak para kazanılmaz o paradan da bir hayır gelmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri