Mehter hazır mı?

Biri çıkıp Allahını seven üstüme zam vergi atsın demiş galiba :D Güleceğiz artık ne yapalım

konuyu siyasete çevirmeden tartışırsanız sevinirim.

Ben arabayı aldığımda benzin 5 tl di şu an 6 tl ne değişti şehir içinde bile arabayı sabitleyip gidiyorum ortalamayı 6 lt ye getiriyorum maalesef burdan yazmak çizmekle bir şeyler değişmiyor

trump iyi bir siyasetçi :D adam ticaret adamı tek türkiye değil rusya iranda şuankı yaşadığımız dolar yükselme vb durumlar mevcut :D gün geçtikçe yt bu durum türkiyede zam üzerine zam hayattan daha çok soğutuyor :D

1944'lerden sonra dünyada kurulan sömüre düzeninden sonra güçlü olan ülkeler zayıf ülkeleri sömürmekle meşgul.

Evet, nadir firma var.
Elemanlar diyorlar ki biz alternatif elektriği bulduk TÜBİTAK diyor ki belgeleriniz eksik hop... Harward gel bakalım siz buraya buna benzer bir sürü şey var hoşaf üretiyor TÜBİTAK beğeniyor iş yapacak olanı değil öyle boş beleş şeyler işte (:

Umarım çok güzel olur herşey.

TUBITAK'a basina hayvanat bahcesi muduru atanmisti. ( Ankara Hayvanat Bahçesi Müdürü Mustafa Sancar ).

Hem alternatif elektrigi ne yapcaz hocam ? Hosaf daha iyi, hatta yaninda birde bulgur pilavi, gel keyfim gel. :D

Son düzenleme:
onu bunu bilmem. siyaset değil lazım. ama alıancaksa tüm siyesiler alınsın lütfen, fanatik parti mensupları deil...
Ben sadece vatandaşım. ne isterim ? hayat ucuzlasın isterim (usd düşmeden imkansız)... ne iserim parasız sağlık hizmeti ve eğitim hizmeti isterim(devlet neolursaa olsun bunları ücretsiz yapmalı, sosyal hizmette kar olmaz)...
Ben ne isterim ? : adam gibi geçience kücret, asgari ücret politikası bizlerin ücretleride düşük tutuyor, zam artışlar sınırlanıyor... Yemek, içecek, bazı zorunlu giderlerde vergi indirimi iserim... malesef ha bire zam zam geliyor... Bensin 5,96 dan aldım daha dün. ??! benzinde ucuzluk isterim... Benim vatandaş olarak birikimlerimle ev-araba-arsa vb. alabilecek posizyona gelmek isterim. yurt dışı yada turizm yapa bilecek meblağ isterim... yani oy verirken, bana şunu yaptık, bunu yaptık, şunuda yapacaz, bunude yapaca diyenlere açık ve net duyururum. BENİM BEKLENTİM BE GEREKSİNİMLERİM BUNLAR. KİMSENİN PEŞİNDEN KOŞMUYORUM. YABANCI ÜLKE OY VEREN BİREYLERİ GİBİ KOŞULLARIMI SUNUYORUM. ÇÖZÜM ÜRETECEM DİYEN VARSA OYUMDA ONADIR. YOKSA KİMSENİN PEŞİNDEN DELİ DANA GİBİ KÖRÜ KÖRÜNE DE KOŞMUYORUM..
BU yükselen, devalüasyon olan TL ile.... artış halindeki usd ile bu ülke adam olmaz, Allah sonumuzu hayır etsin.

Avrupaya yada abd ye gidin bakalım aç kalırsınız. Hiç bişe alamaz, konaklayamaz, gezemesziniz bile inanılmaz pahalı oldu avro+usd kullan ülkeler TL eridide eridi..

Güzel Türkiyemizi heryerden kuşatmaya çalışanlar içeriden dışarıdan yakın zamanda gezi parkı 17 aralık , 15 temmuz darbe girişimi dış kuvvetlerin yaptırımları ve ekonomiye saldırıları varken dürüst olun sizcede iyi dayanmıyormuyuz ?

Lafla gemi yürümüyor devlete icraat lazım bilim adamı lazım dışa ihtiyacı indirgeyecek bilim adamları ilimadamları lazım

Dolar yükseliyor diyeceğimize doları nasıl düşürebiliriz desek neyimiz eksilir ?

Güzel Türkiyemizi heryerden kuşatmaya çalışanlar içeriden dışarıdan yakın zamanda gezi parkı 17 aralık , 15 temmuz darbe girişimi dış kuvvetlerin yaptırımları ve ekonomiye saldırıları varken dürüst olun sizcede iyi dayanmıyormuyuz ?

Lafla gemi yürümüyor devlete icraat lazım bilim adamı lazım dışa ihtiyacı indirgeyecek bilim adamları ilimadamları lazım

Dolar yükseliyor diyeceğimize doları nasıl düşürebiliriz desek neyimiz eksilir ?

bu tip soylemler yapanların yuzde yuzune yakınında dolar altını vardır hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri