Mekan var , Ama iş fikri yok. (Yardım lazım)

sacansa52

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar , daha önce dershane olarak kullanılan.. yani en az 15 sınıfı olan, müdüriyet, sekreterlik... ne ararsanız var olan ŞEHRİN tam merkezinde konum olarak çok iyi bir boş mekan var.

Sizden ricam bana burada eğitim harici ne iş yapılabileceği fikirleri sunmanız.. Yatırım için hiçbir sıkıntı yok.. sadece iş fikirlerine ihtiyacım var.

Şehrin merkezinde bu kadar çok sınıfı (boş odası) olan bir mekan da ne iş yapılabilir?

Aklımda güzellik merkezi fikri var.. fakat daha çok fikre ihtiyacım var.

Desteklerinizi bekliyorum teşekkürler.. :)

oda odaysa masaj salonu olabilir.
böyle avukatlar diş doktorları muhasebeciler için ofisler olabilir.

En kolayı kafe açılabilir.

kafe için uygun göz önünde bir yer değil hocam. Ayrıca mekan biraz yüksekte.. ve mekanın kendi büyüklüğü kadar büyük bir özel otoparkı da var.

---------- Spam Engelliyici 15:15 ---------- Önceki Mesaj 15:13 ----------

oda odaysa masaj salonu olabilir.
böyle avukatlar diş doktorları muhasebeciler için ofisler olabilir.

erkekler için masaj, sauna, hamam merkezim zaten var.. Bunu da bayanlar için açmayı düşünüyorum açıkçası. diş doktorları, avukatlar ve muhasebeciler için pek te uygun görülmedi hocam şuan için.. Ama hala düşünmelerim devam ediyorum diş hekimi için.

odalar genişse büyükse dans salonu açabilirsiniz şişman ablalara böyle zayıflatacak zıpzıp danslardan

yerin durumu yapısı nedir bilmiyorum ama el verişliyse en iyisi en sağlıklısı otel yapacan.

Apart yapıcan boş kalmaz her odaya 2-3 yatak öğrencileri doluşturucaksın. Her kata 1 banyo 1 mutfak.

Apart fikrine yakın olarak, bürokratik işlemler ya da hastane işlemleri için (merkezde olduğundan bahsetmişsiniz) gelenlere odalar günlük kiraya verilebilir diye düşünüyorum. Öğrenciler için kiralanan yerlere izin almak daha zordur tahminimce (güvenlik önlemleri, doğal afet önlemleri vs. çeşitli düzenlemeler isterler sanırım) ama bu yönde kiralamanın nispeten daha uygun olacağını düşünüyorum.

etrafta gencler varsa guitar hero yapabilirsin, gelir stres atarlar :)

Farklı bir cafe aç güzel bir isim güzel bir reklamla köşeyi dönebilirsin cafe pi cafe 90'lar csfe pandora gibi bir konsept yap hem kendin zevk al hem para kazan bence kiralayıp apartman yapıp kolay kaçma bir kere geliyoruz dünyaya dene bir şeyler

Kimse fitness yazmamış? Hangi il bilmiyorum ama madem para sıkıntın yok alırsın aletleri çok fazla zararda etmezsin.

odalari müzik odasina çevirebilirsin Güney Kore de o sekil var. oda da tv ve mikrofon filan oluyo gençler vs gelip amatör sarki seslendiriyorlar. ddans ediolar yiyip iciyolar filan. cok popüler korede bu. tr de varmı bilmyrm.

Merhabalar arkadaşlar , daha önce dershane olarak kullanılan.. yani en az 15 sınıfı olan, müdüriyet, sekreterlik... ne ararsanız var olan ŞEHRİN tam merkezinde konum olarak çok iyi bir boş mekan var.

Sizden ricam bana burada eğitim harici ne iş yapılabileceği fikirleri sunmanız.. Yatırım için hiçbir sıkıntı yok.. sadece iş fikirlerine ihtiyacım var.

Şehrin merkezinde bu kadar çok sınıfı (boş odası) olan bir mekan da ne iş yapılabilir?

Aklımda güzellik merkezi fikri var.. fakat daha çok fikre ihtiyacım var.

Desteklerinizi bekliyorum teşekkürler.. :)
Hangi şehir?

Suite gaming house yapıp e-sport takımlarına verebilirsiniz.
Ya da eğlence salonuna çevirebilirsiniz. Her oda da seans seans farklı oyunlar sunabilir ve bunun reklamını rahatça yapabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri