Mercedes C180, Kullanan Varmı ?

Senin arabaya bindim, beraber uzun yola gittik, hele 190 ile girdiğimiz viraj hala aklımda :D Senin araba dizel, ne biliyim ben bu kadar fark edeceğini sünger gibi çekiyor zalım :) Keşke tavsiyene uyaydım :D

Ben 2 sene önce benzinli 1.6 otomatik golf aldım. Aldıktan sonra 2 gün kullandım sonra 2 ay işe dolmuşla gidip geldim. Sonra da sattım.

Yani benzinli araç pişmanlıktır :D

Bende yeni öğrenci egosu çıkarttım. Metro, otobüs filan gayet konforlu. Hele birde ayakta değilsem süper.

Düşünülebilir :)
maxresdefault.jpg

Ben 2 sene önce benzinli 1.6 otomatik golf aldım. Aldıktan sonra 2 gün kullandım sonra 2 ay işe dolmuşla gidip geldim. Sonra da sattım.

Yani benzinli araç pişmanlıktır :D

bende de golf var 2015 gayet memnunum valla benzinli 1.4 TSI

2 yıldır benimle tayin durumu hariç satmayı hiç düşünmedim

ne zaman bizde bu konulara dahil olacağız:D:D
Allah kaza bela vermesin

Bende yeni a3 aldım 1,4 TFS sport sline paketi fakat yakıt dayanmıyor, bi depo ile 500 km yi zor görüyorum, temiz araba, sağlam araba ama çok yakıyor, bide benzinli. Kullanan var mı bu arabadan?

An itibariyle bende ortalama 40 - 50 Krş yaktığını öğrendim.

Kararım Mercedes A180 AMG / Dizel olarak değişti :D

An itibariyle bende ortalama 40 - 50 Krş yaktığını öğrendim.

Kararım Mercedes A180 AMG / Dizel olarak değişti :D

Merhaba hocam öncelikle ilk diyeceğim gönlündeki aslanı alıp bin ona buna pek bakma.

2. olarak tavsiye edeceğim örnek araç: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-5.20d-m-sot-full-plusfull-487582746/detay

kalitesi tartışılacak araç değil ortalama yakıt tüketimi 100 kmde 5,4 lt günümüz şartlarında gayet ekonomik bir araç.

Hocam yeni kasa c serisi diyorsaniz bende var bu sene aldim ve cok memnun kaldim eski kasa c serisi mercedes hic kullanmadim c180 yerine size cla200 veya cla180 tavsiye ederim

Hocam ben masaüstüne resim olarak koydum gayet memnunum tavsiye ederim güzel araba:):)

Mercedes E serisinden başlar demişler, çok doğru söylemişler fakat C serisi de sürülmeyecek araba değil. Birçok yönü ile sınıfındaki rakiplerinden de önde, almaya değer.

Hanimin var ve hic sevemedim.Mercedes yasli arabasi. Bir cekiciligi yok.Yasin genc ise bosver mercedes'i. BMW 525-530-535 ideal. Yada Golf veya passat cc de olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri