Mercedes mi ? Bmw mi ?

Mercedes mi ? Bmw mi ?

• Mercedes ?

Oy: 45 48,4%
  • Bmw ?

Oy: 48 51,6%

• Kullanılan toplam oy
    93
  • Anket kapatılmış .
2_image_for_silan_5321660_580x435.jpg

Oyum BMW ye

mercedes varken bmw nin adı bile anınmaz.
wald-mercedes-cls63-amg-touched-by-sr-auto-photo-gallery-46172_1.jpg

imgres

Son düzenleme:
Bmw tasarım ve performans açısından ciddi derecede tatmin eden bir makine..Ama aracın mühendisliğine indiğin zaman tabi ki Mercedes..Çok detay verip kafa karıştırmak istemiyorum ancak Mercedes-Benz varken Bmw den söz etmek bana saçma geliyor..Hele o 5 serisi son model olan, aracın içi hata dolu :D

Her ne kadar alt sınıf bir araç olsa da tasarım ve fiyat/performans bakımından en çok hoşuma giden Mercedes cla amg dir.Oyum Mercedese

---------- Spam Engelliyici 11:53 ---------- Önceki Mesaj 11:52 ----------

Son düzenleme:
herkes bmw ile mercedes arası kalmış. Kafan karıştıysa parayı ikiye böl 100k lık bi bmw bi mercedes al :D ruh haline göre kendini genç hissedersen bmw ye binersin diğer zamanlar mercedese binersin :D

saat 12 gibi işten çıkıp bmw 3.20 2008 model convertible araç pazarlığına gidicem :)
oyumu da kullandım.
hemen hemen aynı sayılır. sadece döşemesi bej renk ve direksiyon sağda benimkinde :)
cabrio1.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri