Merhaba arkadaslar sitemdir duyrulur

saruhan63

Kayıtlı Üye
Selam.arkadaslar konu aciyorum.kimi guler kimi hakaret eder kimi hak verir ama bilmiyorum bildigim bisey var biz turk insani ne ara bu hale geldik elimizde guzel icerikler var para kazana biliriz ama.su kara borsacilar elimizi kolumuzu bagliyor suan kac bin kisi bos bos oturuyor kac bin dolar para ulkeye girmiyor sirf onay almasini bilen karaborsaci arkadas 1k ya kanal satacak diye suan ne kadar insan magdur gelin su kanal fiyatlarini dusurun herkes kanal alabilsin herkes calisa bilsin kazana bilsin sende kazanirsin burdaki bos genc arkadaslar da

Millet 2'ya satma derdinde, Almıyorum ben almamda... herşeyin bir hakkı var

Farkındaysanız zaten alıcı yok o fiyatlara,sürekli güncellenen konular illaki fiyatlar düşecektir, imkanım var ama bu fiyatlardan asla alım yapmam.

1500 tl ye kanal aldım 3 aşamalı kapandı spamdan

para kazanmayı aktif etmek için izlenecek yolu paylaştım moderotorler onaylarsa bakın derim.

kanalının bi yere gelip para kazanacağını bilenler yada bi ışık görenler emin olun zaten satmazlar...

Keşke şu onay sorunu bari hallolsa, dolardan hergun darbe yiyiyoruz TL git gide degersizleşiyor

Bari youtube nin önü açılsada dolardaki zararı telafi etsek

Selam.arkadaslar konu aciyorum.kimi guler kimi hakaret eder kimi hak verir ama bilmiyorum bildigim bisey var biz turk insani ne ara bu hale geldik elimizde guzel icerikler var para kazana biliriz ama.su kara borsacilar elimizi kolumuzu bagliyor suan kac bin kisi bos bos oturuyor kac bin dolar para ulkeye girmiyor sirf onay almasini bilen karaborsaci arkadas 1k ya kanal satacak diye suan ne kadar insan magdur gelin su kanal fiyatlarini dusurun herkes kanal alabilsin herkes calisa bilsin kazana bilsin sende kazanirsin burdaki bos genc arkadaslar da

kendini bilen vata millet sevdası arkadaşlara ben büyük kolaylık sağlarım onay konusunda p.m dan skype bırakın

NOT: 0 ücret ile bunu yapamam p.m atacak arkadaşlar bilsin. İkinci bir istediğim ise her ayki karın %20 si Türk Silahlı kuvetlerine bağışlayacak arkadaşlar p.m atsın bunu yapmaz ise hakkım helal değildir iki dünyada gül yüzü görmesin inşallah.

kendini bilen vata millet sevdası arkadaşlara ben büyük kolaylık sağlarım onay konusunda p.m dan skype bırakın

NOT: 0 ücret ile bunu yapamam p.m atacak arkadaşlar bilsin. İkinci bir istediğim ise her ayki karın %20 si Türk Silahlı kuvetlerine bağışlayacak arkadaşlar p.m atsın bunu yapmaz ise hakkım helal değildir iki dünyada gül yüzü görmesin inşallah.

Pm attım hocam

Bende pm attım hocam

Bende 15 dk önce pm attım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri