merhaba arkadaşlar tıklamalar sizde nasıl?

can.ulusöz

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar dün yeni bir kanal açmıştım, şuan güzel gidiyor
şuan itibari ile yaklaşık 11.600'e görüntüleme sayısı yaklaştı. Fakat tık sayısı 32
bu kadar görüntülemeye tık sayısı baya düşük gibi orantı yapınca sizde durumlar nasıl :)

Butun videolarinda reklam cikiyor mu kontrol ettin mi? yetiskin icerikse etiketleri video aciklamasini ve basliklari kontrol et.

--Kanal linkinizi paylaşmak yasaktır--
şu videom'da bir türlü reklam çıkaramadım fakat para kazanılan olarak gözüküyor bende.

isimden kaybediyordur o buyuk ihtimal.ismini degistir etiketleri falan degistir,1 gun sonrasina cikar reklamlar

edit:videoyuda kaldir bu arada,mesajini editle

usta ben 12k görüntülemeye 380-440 tık arası alıyorum senin tık cok kötü.

aynen kardeşim bereketsiz çıktı bu yeni açtığım kanal.

2qv84kn.jpg

an itibari ile vaziyet bu tıklamalarda da sorun var sanırım

Hocam belliki videolarinda reklam cikmiyor. Diger videolarinida kontrol etmeni oneririm.

50 adet video var bu kanalda şuan hepsinde reklam mevcut. :/ bizde şans yok sanırım bugün.
en iyisi yeni kanal açayım ben yeniden. Bu gelirde 14.bin görüntüleme dün açtığım bi kanal.
yeni 50 videolu bir kanal açayım bakalım durum ne olucak.

50 adet video var bu kanalda şuan hepsinde reklam mevcut. :/ bizde şans yok sanırım bugün.
en iyisi yeni kanal açayım ben yeniden. Bu gelirde 14.bin görüntüleme dün açtığım bi kanal.
yeni 50 videolu bir kanal açayım bakalım durum ne olucak.

Hocam adin Caner mi senin? :D

yok kardeş o nerden çıktı can benim ismim :)

Yeni tanistigim bi arkadas (bi sure once bu foruma yonlendirmistim onuda uye oldumu olmadimi bilmiyorum) ayni sen gibi kazaniyordu. Hani tbmleriniz bile ayni nerdeyse. Ustelik senin o linkini koydugun videonun aynisini oda upload etmisti. Bu kadar benzerlik olur yani ahaha :D

yok kardeş benzerlik o :)
allah bereket versin şuan 7 tane kanalım var her kanal en az 10 $ günde kazanıyor. yeni başladım bu işe fakat şuan birikimim oldu baya bi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri