Kardeş bir önceki konunu da okudum saygı duydum cevap yazmadım çünkü bi kaç arkadaş yardımcı olmak üzere post atmıştı.. Senin bu yaptığın armut piş ağzıma düş yok öyle 3 kuruşa 5 köfte senin bu yaptığın biraz hazıra kaçmak oluyor. Biz bu işi öğrenmek için gözlerimiz şişti az sabahlamadık ki hala sabah 7 de işe gitmeme rağmen en az gece 2 de yatarım.. Herşey senin elinde araştıracak, okuyacaksın bu formda olan bilgi hiç bir formda yok, Takıldığım nokta olursa demişin; Takılırsan aynı şimdi sorduğun gibi yine sorarsın elimizden geldiğince cevaplarız..Kazanmak senin elinde.. Bu işte ne kadar emek o kadar para.Spam bile emek istiyor komik ama öyle niye çok kanal açacaksın çekeceğin kanalı araştıracaksın takip edeceksin bunların hepsi çok kanal için geçerli onun için araştır...
Ağır bir eleştiri oldu kusura bakma ama bunlar gerçekler. Yorumuma kapris yapacak arkadaşlar olacak ama dediğim gibi sorduğun sorunun cevabı sen de araştır+zaman harca+denemekten çekinme tüm katogorileri dene = kendi katogorini bulacaksın..
Bol kazançlar.