Merhaba Arkadaşlar :)

D
  • Kullanıcı duffycl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

duffycl

Guest
Merhaba arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır youtubedan para kazanma işine bende yeni başladım ve bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek bir abi bir kardeşe ihtiyacım var ve mümkünse whatsapptan ya da facebook'tan yardım almak istiyorum numarasını ya da facebook adresini verebilecek birisi varmıdır acaba ?​

Merhabalar hoş geldin, forumdaki bilgileri oku haddinden fazla bilgi mevcut fakat en iyisi deneme yanılma yaparak anlayabilirsin youtube yi iyi çalışmalar bol kazançlar.

Haklısın ama takıldığım yerler illaki olucaktır o zamanda foruma konu açarak çöplük haline getirmek istemiyorum.

emin ol takılaağın konuların hepsi forumda en az 100 kere soruldu.
eğer sen sorunu sadece bana sorarsan ben sana tek cevap veririm
ama yt işinde bir sorunun birden fazla doğru cevabı olabiliyor.

yani takıldığın konuları forumda arastırısan birden fazla cevap bulursun ve bu da senin ufkunu açar

başlangıç düzeyinde takılacağın herşey en ufak detayına kadar mevcut forumda,bunları öğrenirsen zaten çöp başlık açmazsın

arkadaşlara katılıyorum teknik tüm bilgileri burada bulabilirsin daha sonrasını tecrübe ile öğrenmen lazım zaten

Haklısın ama takıldığım yerler illaki olucaktır o zamanda foruma konu açarak çöplük haline getirmek istemiyorum.

Kardeş bir önceki konunu da okudum saygı duydum cevap yazmadım çünkü bi kaç arkadaş yardımcı olmak üzere post atmıştı.. Senin bu yaptığın armut piş ağzıma düş yok öyle 3 kuruşa 5 köfte senin bu yaptığın biraz hazıra kaçmak oluyor. Biz bu işi öğrenmek için gözlerimiz şişti az sabahlamadık ki hala sabah 7 de işe gitmeme rağmen en az gece 2 de yatarım.. Herşey senin elinde araştıracak, okuyacaksın bu formda olan bilgi hiç bir formda yok, Takıldığım nokta olursa demişin; Takılırsan aynı şimdi sorduğun gibi yine sorarsın elimizden geldiğince cevaplarız..Kazanmak senin elinde.. Bu işte ne kadar emek o kadar para.Spam bile emek istiyor komik ama öyle niye çok kanal açacaksın çekeceğin kanalı araştıracaksın takip edeceksin bunların hepsi çok kanal için geçerli onun için araştır...

Ağır bir eleştiri oldu kusura bakma ama bunlar gerçekler. Yorumuma kapris yapacak arkadaşlar olacak ama dediğim gibi sorduğun sorunun cevabı sen de araştır+zaman harca+denemekten çekinme tüm katogorileri dene = kendi katogorini bulacaksın..

Bu arada kaliteli bir forma ''Merhaba arkadaşlar'' diye başlık açılmaz, modlar dan ricam bi uyarı lütfen.. Konunun özetini yazıp başlık aç.

Bol kazançlar.

emin ol takılaağın konuların hepsi forumda en az 100 kere soruldu.
eğer sen sorunu sadece bana sorarsan ben sana tek cevap veririm
ama yt işinde bir sorunun birden fazla doğru cevabı olabiliyor.

yani takıldığın konuları forumda arastırısan birden fazla cevap bulursun ve bu da senin ufkunu açar

Peki teşekkürler yinede palipleten

başlangıç düzeyinde takılacağın herşey en ufak detayına kadar mevcut forumda,bunları öğrenirsen zaten çöp başlık açmazsın

Anladım Dasboot teşekkürler forume göz gezdirelim o zaman :)

niye aynı konuyu acıyorsunki hocam sabahta açmıştın

Kardeş bir önceki konunu da okudum saygı duydum cevap yazmadım çünkü bi kaç arkadaş yardımcı olmak üzere post atmıştı.. Senin bu yaptığın armut piş ağzıma düş yok öyle 3 kuruşa 5 köfte senin bu yaptığın biraz hazıra kaçmak oluyor. Biz bu işi öğrenmek için gözlerimiz şişti az sabahlamadık ki hala sabah 7 de işe gitmeme rağmen en az gece 2 de yatarım.. Herşey senin elinde araştıracak, okuyacaksın bu formda olan bilgi hiç bir formda yok, Takıldığım nokta olursa demişin; Takılırsan aynı şimdi sorduğun gibi yine sorarsın elimizden geldiğince cevaplarız..Kazanmak senin elinde.. Bu işte ne kadar emek o kadar para.Spam bile emek istiyor komik ama öyle niye çok kanal açacaksın çekeceğin kanalı araştıracaksın takip edeceksin bunların hepsi çok kanal için geçerli onun için araştır...

Ağır bir eleştiri oldu kusura bakma ama bunlar gerçekler. Yorumuma kapris yapacak arkadaşlar olacak ama dediğim gibi sorduğun sorunun cevabı sen de araştır+zaman harca+denemekten çekinme tüm katogorileri dene = kendi katogorini bulacaksın..

Bol kazançlar.

Yok yok alınmadım aksine doğru söylüyorsun deneme - yanılma yöntemiyle olur tabi ki bu işler haklısınız çok teşekkür ederim doganuzun:)

artık banlamalar başlasın eskisi gibi. biri adsense ödememi nası görcem ,biri ne yüklesem . biri yardım edıcek biri. bune ya forum gereksiz konularla oldu

Yok yok alınmadım aksine doğru söylüyorsun deneme - yanılma yöntemiyle olur tabi ki bu işler haklısınız çok teşekkür ederim doganuzun:)

aynen öyle kanalın kapanır yeni kanal açarsın devam edersin ama anlarsın katogorini kolay gelsin.

artık banlamalar başlasın eskisi gibi. biri adsense ödememi nası görcem ,biri ne yüklesem . biri yardım edıcek biri. bune ya forum gereksiz konularla oldu

Kusura bakmayın ama ben zaten foruma yeni üye oldum ve açtığım konu sayısı bi elin parmağını geçmez burda sadece merakımı gideriyorum ve öğrenmeye çalışıyorum rahatsız olduysanız bir daha konu açmayız olur biter

tamam arkadaşlar ya ezmeyin hemen yeni gelmiş arkadaş uyardık anlamıştır daha fazla üstüne gitmeye gerek yok sanırım germeyelim boş yere ortamı.. Arkadaşta bir daha aramadan konu açmamak gerektiğini anlamıştır kanımca..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri