edit: benim yüzümden forumun eskilerinden arkadaşlar banlanmasın anladığım kadarıyla mediakraft seviciler var neyse siz sevmeye devam edin ben konuyu editliyim banlanan olmasın sizin gibilere ne desek boş
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yo adam yayında sövüyodu aldım attım ne var bundaÖnceden onunla aranızda bir meseleniz mi var yoksa kıskançlık mı ?
çocuk olum onlar çocuk. hakaret küfür ve cabası para için yapınca bazı şeylere tahammülleri olmuyor tabi
---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:55 ----------
+ sen bunu faceye filanda yükle hocam
oha diyorum kanalı ona ait olmadığı için büyük ihtimalle kanaldan uzaklaştırılır bi süre
benim türkiye de içinde tek karakter barından özgüncü kişi olarak ruhi çenet i görüyorum diğerleri çok boş insanlar belki de yanlış düşünüyorumaiti bırak bunlar o şirketin ortağı diye biliyorum hocam önemli olan insanların karakteri
küçük kardeşlerimizle deneyler yapıp çok eğleniyoruz
buda periscope da seyircilerime hakaret ettiğim harika video:
https://www.izlesene.com/video/oha-diyorum-cemin-izleyenlerine-ettigi-kufurler/9093284
iyi seyirler
kanalıma abone olmayı ve videolarımı beğenmeyi unutmayın
ohadiyorum hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyo
küçük kardeşlerimizle deneyler yapıp çok eğleniyoruz
buda periscope da seyircilerime hakaret ettiğim harika video:
https://www.izlesene.com/video/oha-diyorum-cemin-izleyenlerine-ettigi-kufurler/9093284
iyi seyirler
kanalıma abone olmayı ve videolarımı beğenmeyi unutmayın
ohadiyorum hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyo
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.