merhaba ben oha diyorum kanalından cem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadasla ılgılenılmesını ıstıyorum
ulan küfür eden ben miyim ?
Özgüncüyüm diye geçinip kamera karşısında türlü şaklabanlık yapanların foyasına ortaya çıkartınca kötü oluyoruz ?
Zoruna giden ne burda ? Mediakraft para falan mı veriyo ?
Kaldı ki attığım videoyu ben kayda almadım ben upload etmedim nedir bu çekememezlik ?

Zaten medikraftın atıldı/çıktı açık konuşmak gerekirse banada periscopetan ana avrat küfredilse bende sinirlerime hakim olamam ederim

bez bebek gibi adam bi şamar vursan yarısı boşa gidecek sanal ortamda yapıyo ediyo. yapar ya tipine saygısızlık ettiğiminin hamsteri :D

bez bebek gibi adam bi şamar vursan yarısı boşa gidecek sanal ortamda yapıyo ediyo. yapar ya tipine saygısızlık ettiğiminin hamsteri :D

Deme öyle adamın suçu ne yaradılış işte ben şahsen üzüldüm dış görünüş hiçbirimizin elinde değil

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Bu arkdaşın ban'lanmasını rica ediyorum..böyle bir saygısızlık olmaz !

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION]

Adamın tipi ile dalga geçin , boyu ile dalga geçin , konuşması ile dalga geçin sonra gelin burada ahlak dersi verin yaptığınız harbi ayıp .

Ağzı alınmayacak tonla hakaret ediyorlar , telefon numarasını dağıtıyorlar dayanamayıp patlamış küfür etmiş . O küfürleri ettikten sonra çıkıp özrünü dilemiş , hatasını kabul etmiş ,çalıştığı yerden ayrılmış .

Aynı yerden ekmek yiyen insanlarsınız başkasının ayağını kaydırmaya çalışacağınıza Allah daha çoğunu versin diyip kendi işinizle uğraşsanız kat kat fazlasını alırsınız. Bakın haset çok kötü bir şeydir , araştırın , okuyun göreceksiniz yaptığınız her şeyi kendinize kat kat daha fazla zarar verdiğini.

Deme öyle adamın suçu ne yaradılış işte ben şahsen üzüldüm dış görünüş hiçbirimizin elinde değil

suçu seyircilerine ana bacı küfür etmek. Dış görünüşünde eksik bir şeyi yok, sadece korkutucu bir tipi yok ondan öyle dedim hocam.

@mNote Bu arkdaşın ban'lanmasını rica ediyorum..böyle bir saygısızlık olmaz !

Ne saygısızlığı yapmışım? Adam ana bacı seyircilerine sövüyor. dışarıda karşısına çıksa bu küfür yiyenler tamam abi ne olur yapma demeyecek mi? çokmu kaslı yapılı bir abi? Ben mi saygısızım yoksa bu şahsiyet mi?

---------- Spam Engelliyici 22:30 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------

[/COLOR]
suçu seyircilerine ana bacı küfür etmek. Dış görünüşünde eksik bir şeyi yok, sadece korkutucu bir tipi yok ondan öyle dedim hocam.

Ne saygısızlığı yapmışım? Adam ana bacı seyircilerine sövüyor. dışarıda karşısına çıksa bu küfür yiyenler tamam abi ne olur yapma demeyecek mi? çokmu kaslı yapılı bir abi? Ben mi saygısızım yoksa bu şahsiyet mi?

acınıcak haldesin .

Adam sinirlenmiş ki etmiş sanki durduk yere edicek,sanki sana oda dediklerini deseler gülüceksin yazık!

Konuyu kilitledim gerekli cezalar verilecektir. Kisinin kufur etmesi ne kadar yanlissa burda ona hakaret etmenizde o kadar yanlis

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri