Öncelikle kendimi tanıtayım. İsmim Mithat Yaşım 28 aslen Düzceliyim Fakat Diyarbakır da Devlet memuruyum. İnternetten para kazanmak daha doğrusu kazanmaya çalışmak bir yandan hobi bir yandan ise sinir bozucu bir şey
Bu foruma yaklaşık 2 yıl önce Banner Brokers adında bir sisteme beni dahil eden bir arkadaş sayesinde üye olmuştum. Nicki yanlış hatırlamıyorsam Nivu tarzında birşeydi. Sanırım bu forumu açan kişi de o idi. Ben dahil ekibinde ki herkesi davet etmişti. O zamanlar tabi YT adsense olayı yeni çıkmıştı ve genelde bu işi yapan herkes yabancı kanallar açıyordu ve haber üzerine idi özellikle kaza haberleri. O zamanlar güzel paralar getiriyordu ve tabi ki videolar el ile yükleniyordu herşey el ile yapılıp özgün hale getiriliyordu. Bir süre sonra diğer web sitelerim ile uğraşmaktan YT işini askıya almıştım kanallar patlamış tabi
Ama sürekli forumda ki konuları takip ettim. Gerçekten bu işe gönül vermiş ve gönül verecek olan arkadaşlara yardımcı olan çok değerli kişiler mevcut. Onların kıymetini bilmek lazım. Açıkçası tekrar YT ile ilgilenirmiyim bilemiyorum. Genelde talebin çok olduğu işlerden uzak dururum. Benim için önemli olan azınlıktır. Lafın kısası arkadaşlar, buranın kıymetini bilin. Eğer çok azim eder ve armut piş azıma düş mantığı ile gitmezseniz güzel gelirler elde edebilirsiniz. Bu forum başlı başına ekmek kapısı sunuyor. Bazen arkadaşlar çok çalışıyor çok emek harcıyor fakat hak ettikleri kazancı elde edemiyorlar. Ne kadar çalışırsan çalış ama nasibinden fazlasını kazanamazsın. Bir iş için uğraş emek harca, olmuyorsa taktik değiştir gene uğraş baktın gene olmuyor en fazla 3 sefer taktik değiştir. Gene olmaz ise daha fazla üstüne gitme ve zamanını daha başka şeyler için değerlendir. Azim iyi birşeydir ama Hırs düşmanınız olabilir. Azminizi hırsa dönüştürmeyin. Zarar edersiniz.
Yazımı sonuna kadar okuyanlardan çok özür diliyorum bunalttığım için. Biraz tanışma biraz öğüt gibi birşey oldu idare edin. Allah hepinizin yolunu açık etsin. YT kanalınız da bir iş yeridir bir ekmek teknesidir o yüzden Besmele çekmeden işe oturmayın. Niyetinizi salih tutun. Allaha emanet olun...
Bu foruma yaklaşık 2 yıl önce Banner Brokers adında bir sisteme beni dahil eden bir arkadaş sayesinde üye olmuştum. Nicki yanlış hatırlamıyorsam Nivu tarzında birşeydi. Sanırım bu forumu açan kişi de o idi. Ben dahil ekibinde ki herkesi davet etmişti. O zamanlar tabi YT adsense olayı yeni çıkmıştı ve genelde bu işi yapan herkes yabancı kanallar açıyordu ve haber üzerine idi özellikle kaza haberleri. O zamanlar güzel paralar getiriyordu ve tabi ki videolar el ile yükleniyordu herşey el ile yapılıp özgün hale getiriliyordu. Bir süre sonra diğer web sitelerim ile uğraşmaktan YT işini askıya almıştım kanallar patlamış tabi
Yazımı sonuna kadar okuyanlardan çok özür diliyorum bunalttığım için. Biraz tanışma biraz öğüt gibi birşey oldu idare edin. Allah hepinizin yolunu açık etsin. YT kanalınız da bir iş yeridir bir ekmek teknesidir o yüzden Besmele çekmeden işe oturmayın. Niyetinizi salih tutun. Allaha emanet olun...