Merhaba youtube ustaları

sabantap

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaslar malum 2 hafta kadar evdeyim is yerinden zorunlu izine cıkardık bende youtube biraz daha asılmak ve kanalımı düzentmek isiyorum bazı bilgilere ihtiyacım var

misal 100 fazla videom var bunların acıklama kısmını etiket kısmını hatta baslıklarını değistirsem bir zararı olurmu onu ögrenmek istiyorum ?

En az izlenen videolarından başla değiştirmeye hocam kademeli olarak değiştirirsin.Bence en yüksek izlenen videolarında açıklama-etiket değiştirme.

Merhaba ytpara sabantap hacım trilyon kez söyledim ama tekrar söylüyorum, kazan diye dil döküyoruz, başlık açıklamayı felan salla, içeriği değiştir, senin problemin o içerik, bu azimle başka içerikte ilerlesen parayı kırmıştın.

Merhaba ytpara sabantap hacım trilyon kez söyledim ama tekrar söylüyorum, kazan diye dil döküyoruz, başlık açıklamayı felan salla, içeriği değiştir, senin problemin o içerik, bu azimle başka içerikte ilerlesen parayı kırmıştın.

hocam iyi güzel diyorsun içerigimi nasıl değistireyim evimde kedilerim var ne yapabilirim sen söyle o zaman kedilerle ilgili ?

anonim olarak geçen kitaplarda sıkıntı olmuyor sanıyorum ama kanalın belli bir seviyeye geldiğinde sıkıntı çıkaranlar olur illa ki

Sistemde eskimiş videoların başlık açıklama ve etiketini değiştirsen bir faydası olmayacaktır. Az da olsa hit istiyorum dersen var olan videoları sosyal medyada ör: içerik kediler olsun, facebookta ne kadar kedilerle alakalı grup var üye ol videolarını oralarda vs paylaş. Sonra youtube de kedilerle ilgili olan videoların altına yorum at ör: çok sevimli kediler özellikle 1:00 daki kedinin aynı cinsi bendede var izlemek isteyeni beklerim. Gibisinden dikkat çekici yorumlar yazabilirsin. Gibi gibi örnekler çoğaltılabilir.

Hocam sesli kitapta telif problemi yok mu?

abi sesli kitap yayınlarken anonim kitaplara bakmak gerekir yasada ölmüş roman yazarların telifleri yenilenmiyor bir kitaptan yayıncı birden fazla varsa o anonim kitap olmuş demektir çoğaltılabilir yani

abi sesli kitap yayınlarken anonim kitaplara bakmak gerekir yasada ölmüş roman yazarların telifleri yenilenmiyor bir kitaptan yayıncı birden fazla varsa o anonim kitap olmuş demektir çoğaltılabilir yani
Sağ olasın kardeşim.

hocam iyi güzel diyorsun içerigimi nasıl değistireyim evimde kedilerim var ne yapabilirim sen söyle o zaman kedilerle ilgili ?

Kedilerin yeri instagram, bu artık böyle. Yemek ve "sevimli & komik kediler" kitlesinin %90ı instaya kaydı. Zamanında bir türlü tutmuş veya reklamlarla biraz kendini kasan kanallar dışında yt'de bu tarz içerikler gitmiyor.

Sana önerdikleri gibi farklı şeyler aramalısın, kanalının bot aboneleri seni aldatmasın, gelen 300 400 izleyici dışında gözatmalardan gelenler gerçekten az diye düşünüyorum, geçenlerde adil kullanım üzerine paylaşım yaptım oradan değerlendirme yaparak her şeyi yapabilirsin.

Saban hocamın kanalı bi gün patlayacak bak dedi dersiniz ben böyle azim görmedim :)

Bu forumun bana kattığı çok şey oldu..Forum beyninin yüzde 15 ni kullanıyor yüzde yüzünü kullanabilsek ülke ekonomisi düzelir yeminle

bence yanlış yönlendiriyorsunuz. uzun zamandır kedilere yönelik içerik oluşturmuş, kanal artık kedilerle alakalı bi altyapı oturtmuş durumda. şimdi sıfırdan bambaşka bi olaya sürüklerseniz sil baştan başlayıp uğraşması gerekecek her şeyle. öncesindeki tüm emek çaba da boşa gidecek. benim tavsiyem elinizi güçlendirmeniz olacak. arkadaşların da söylediği gibi. bu tarz videolar instagramda da bolca bulunur haliyle sosyal medyayı çok yönlü kullanmaya odaklanın. mesela oturup kendi kendinize videolar çekmek yerine 3-5 gününüzü kedi videoları çekenler nelere dikkat etmiş, ne tarz konular işlemiş nasıl kalitede çekimler yapmış bunları inceleyin. yol belirleyin kendinize. sonrasında da bu yoldan devam edin. kedi içerikleri ne kazandırır ne kadar kazandırır bilemem fakat bildiğim bi şey varsa, ilginiz ne yöndeyse o yönde devam edin. birilerinin tavsiyesiyle şunu yapın bunu yapın demesiyle o işe kalkışırsanız ve o işten de verim bulamazsanız her şeyden önemlisi psikolojiniz bu durumdan çok fazla etkilenir. haliyle sevdiğiniz uğraşları daha kaliteli hale getirip etki alanınızı artırmak için sosyal medyayı çok yönlü kullanmaya odaklanın. r10 da vakit geçirin mesela. r10 instagram bölümünü inceleyin. gidin bi instagram hesabı alın örneğin. ardından takipçi, izlenim kasın instagram üzerinde etkileşim yakalamaya çalışın. oradan da youtube hesabınıza hit çekmeniz mümkün olur belki de. yani mesele yaptığınız işi en kaliteli hale getirmek. başka şeyler arayıp dururken oralarda kaybolmayın sonra. benim tavsiyem budur.

bence yanlış yönlendiriyorsunuz. uzun zamandır kedilere yönelik içerik oluşturmuş, kanal artık kedilerle alakalı bi altyapı oturtmuş durumda. şimdi sıfırdan bambaşka bi olaya sürüklerseniz sil baştan başlayıp uğraşması gerekecek her şeyle. öncesindeki tüm emek çaba da boşa gidecek. benim tavsiyem elinizi güçlendirmeniz olacak. arkadaşların da söylediği gibi. bu tarz videolar instagramda da bolca bulunur haliyle sosyal medyayı çok yönlü kullanmaya odaklanın. mesela oturup kendi kendinize videolar çekmek yerine 3-5 gününüzü kedi videoları çekenler nelere dikkat etmiş, ne tarz konular işlemiş nasıl kalitede çekimler yapmış bunları inceleyin. yol belirleyin kendinize. sonrasında da bu yoldan devam edin. kedi içerikleri ne kazandırır ne kadar kazandırır bilemem fakat bildiğim bi şey varsa, ilginiz ne yöndeyse o yönde devam edin. birilerinin tavsiyesiyle şunu yapın bunu yapın demesiyle o işe kalkışırsanız ve o işten de verim bulamazsanız her şeyden önemlisi psikolojiniz bu durumdan çok fazla etkilenir. haliyle sevdiğiniz uğraşları daha kaliteli hale getirip etki alanınızı artırmak için sosyal medyayı çok yönlü kullanmaya odaklanın. r10 da vakit geçirin mesela. r10 instagram bölümünü inceleyin. gidin bi instagram hesabı alın örneğin. ardından takipçi, izlenim kasın instagram üzerinde etkileşim yakalamaya çalışın. oradan da youtube hesabınıza hit çekmeniz mümkün olur belki de. yani mesele yaptığınız işi en kaliteli hale getirmek. başka şeyler arayıp dururken oralarda kaybolmayın sonra. benim tavsiyem budur.

Hocam altyapı derken kanalı aboneli olarak satın aldı, yani abonelerin %90ı bot veya ölü. Yani aboneler kategoriden gelmedi, şaban hocayı ilk konularından beri takip ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri