Merhaba YTPARA.com

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)
hep [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hortlatmış :D

Sağ olun arkadaşlar tekrar :D

Bende yine bir file sharing sitesi paylaşacak zannettim:p:D:D(o iş ne oldu hocambu arada ) konuyu açan [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Konu başlığı:Merhaba YTPARA.com dedim duyuru mu var forumu kapatıyoruz diye :D [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocam iyi kakalamaış diye aklımda türlü türlü fikirler :D:D

Nostalji yapıyorlar beyler adamlar :D bak gelde uyu şimdi her geçen zaman eskiyi özleyeceksek işimiz var :p en azından benim açımdan :)

keşke zamanı geriye alabilsek, mesela 2013 haziran olsa her şey daha iyi olabilirdi :D

bunlar hep amerikan oyunları :D :D

Hşgeldiniz umarım güzel vakit geçirirsiniz.Forum kurallarını okumadan konu açmazsanız sevinirim :D

Hşgeldiniz umarım güzel vakit geçirirsiniz.Forum kurallarını okumadan konu açmazsanız sevinirim :D

Hoş bulduk, çok teşekkürler.

Tüm üyelere bir iki sorum olacak, bu Youtube'ten para kazanılıyor mu? Gerçekten yani? Böyle sahte, oyun parası gibi mi? Yoksa bildiğimiz para mı? İhtiyacım var, nasıl oluyor anlatırsanız çok çalışabilirim. Para kazanmak kategoriyle de alakalıymış biraz sanırım, öyle araştırdım, buldum forumda. Ama hiç kategori ismi bulamadım. Kategori öneriniz varsa onu da alabilirim.

Merhaba Arkadaşlar,

İsmim Onur, 21 yaşındayım Koç Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği öğrenimimi sürdürüyorum. R10.net aracılığı ile sitenize ulaştım sayın adminime davetiye için teşekkür ediyorum. Ayrıca sitede emeği geçen tüm arkadaşlara da teşekkürü bir borç bilirim, içerik ve düzen olarak çok başarılı bir site olmuş. Uzun yıllar kalıcı ve başarılı olmasını ümit ederim. Elimden geldiğince yararlı paylaşımlarda bulunacağıma söz veririm :p Ayrıca herkese iyi bayramlar dilerim :D

Bir trilyonerin doğuşu bu şekilde başladı...

Tüm üyelere bir iki sorum olacak, bu Youtube'ten para kazanılıyor mu? Gerçekten yani? Böyle sahte, oyun parası gibi mi? Yoksa bildiğimiz para mı? İhtiyacım var, nasıl oluyor anlatırsanız çok çalışabilirim. Para kazanmak kategoriyle de alakalıymış biraz sanırım, öyle araştırdım, buldum forumda. Ama hiç kategori ismi bulamadım. Kategori öneriniz varsa onu da alabilirim.

seni kandırmışlar :D

Vayy be nerden nereye :) helal olsun onur hocam :)

herkes diyorki keşke 3 sene önce olsaydı, aslında hala çok büyük şansları var 3 sene sonra da diycekler ki keşke 3 sene önce olsaydı :)
Zaman akıyor herşey değişiyor, akıp geçen zamandaki değişim ile kendimizi de değiştirirsek bu kazanca dönüşüyor buna en büyük örneklerden bi tanesi sizsiniz.. Bu arada bende sistem mühendisliği mezunuyum ama çok oldu :) meslektaşız yani :)

Ben de öyle düşündüm. Bir ara facebookta http://i.hizliresim.com/Lo6a3o.jpg böyle bir mesaj görmüştüm. Ona inanarak istedim kategorileri de zaten ama. Kandırmış olabilirler, haklısın sen de :confused: :(

Bu nasıl bir algı oyunudur bu nasıl bir non-mütevaziliktir sizi esefle kınıyorum 2 saat önce denk gelsek konuyu kilitleyip basmıştım cezayı ayıp...hortla hortla nereye kadar:eek:

Bu nasıl bir algı oyunudur bu nasıl bir non-mütevaziliktir sizi esefle kınıyorum 2 saat önce denk gelsek konuyu kilitleyip basmıştım cezayı ayıp...hortla hortla nereye kadar:eek:

4 ayda 1 hortlatacağım düzenli olarak :) Eski süper moderatörüm, bilginize. :D

Benden alıntı yapınca tırsmadım değil açıkçası aha dedik kesin banlandık :D bunun şerefine acaba yeşil renklimi yapılsam ne :D Durun sohbete devam etmek isterdim ama rendera videoları koymam lazım :D

ben senin 1 senedir şu profil resmini anlayamadım :D bi ödül falan kesin tamamda sanki profil resmin beyaz kafalı adam gibi bi tuaf :))

ben senin 1 senedir şu profil resmini anlayamadım :D bi ödül falan kesin tamamda sanki profil resmin beyaz kafalı adam gibi bi tuaf :))

Tamam ya değiştireceğim onu da müsait bir zamanda. Eskidi resim zaten 4 ,5yıl öncesinin resmi ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri