Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hep [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hortlatmış
Sağ olun arkadaşlar tekrar![]()
Hşgeldiniz umarım güzel vakit geçirirsiniz.Forum kurallarını okumadan konu açmazsanız sevinirim![]()
Merhaba Arkadaşlar,
İsmim Onur, 21 yaşındayım Koç Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği öğrenimimi sürdürüyorum. R10.net aracılığı ile sitenize ulaştım sayın adminime davetiye için teşekkür ediyorum. Ayrıca sitede emeği geçen tüm arkadaşlara da teşekkürü bir borç bilirim, içerik ve düzen olarak çok başarılı bir site olmuş. Uzun yıllar kalıcı ve başarılı olmasını ümit ederim. Elimden geldiğince yararlı paylaşımlarda bulunacağıma söz veririmAyrıca herkese iyi bayramlar dilerim
![]()
Hoş bulduk, çok teşekkürler.
Tüm üyelere bir iki sorum olacak, bu Youtube'ten para kazanılıyor mu? Gerçekten yani? Böyle sahte, oyun parası gibi mi? Yoksa bildiğimiz para mı? İhtiyacım var, nasıl oluyor anlatırsanız çok çalışabilirim. Para kazanmak kategoriyle de alakalıymış biraz sanırım, öyle araştırdım, buldum forumda. Ama hiç kategori ismi bulamadım. Kategori öneriniz varsa onu da alabilirim.
seni kandırmışlar![]()
Hoş bulduk, çok teşekkürler.
Tüm üyelere bir iki sorum olacak, bu Youtube'ten para kazanılıyor mu? Gerçekten yani? Böyle sahte, oyun parası gibi mi? Yoksa bildiğimiz para mı? İhtiyacım var, nasıl oluyor anlatırsanız çok çalışabilirim. Para kazanmak kategoriyle de alakalıymış biraz sanırım, öyle araştırdım, buldum forumda. Ama hiç kategori ismi bulamadım. Kategori öneriniz varsa onu da alabilirim.
Ben de öyle düşündüm. Bir ara facebookta http://i.hizliresim.com/Lo6a3o.jpg böyle bir mesaj görmüştüm. Ona inanarak istedim kategorileri de zaten ama. Kandırmış olabilirler, haklısın sen de![]()
![]()
Bu nasıl bir algı oyunudur bu nasıl bir non-mütevaziliktir sizi esefle kınıyorum 2 saat önce denk gelsek konuyu kilitleyip basmıştım cezayı ayıp...hortla hortla nereye kadar![]()
Benden alıntı yapınca tırsmadım değil açıkçası aha dedik kesin banlandıkHoş bulduk, çok teşekkürler.
ben senin 1 senedir şu profil resmini anlayamadımbi ödül falan kesin tamamda sanki profil resmin beyaz kafalı adam gibi bi tuaf
)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.