Merhaba

FaBemol

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Son bir haftadır bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendi çapımda. Ufak tüyo vermek isteyen olursa her türlü birligye açığım. Umarım bir şeyler yapabilirim. Herkese iyi kazançlar...

Kural No 'en önemli ' : Uzun video çalış bro :)

Hoşgeldin buarada

hoşgeldin kardeşim..

neler yaptın, ne durumdasın biraz daha açarsan elimizden geldiği kadar yönlendiririz ;)

Tüyo istemek yerine forumu önce baştan sona oku.

Ustam zaten elimden geldiğince tüm konuları tek tek okuyorum.
hoşgeldin kardeşim..

neler yaptın, ne durumdasın biraz daha açarsan elimizden geldiği kadar yönlendiririz ;)

Neler yaptığım konusuna gelirsek. 4 Kanal var şuan ustam 3 ü adsense işlemedi yani yeni. 1 tanesi geçen yıldan kalma günlük 700-1000 hit getiriyor 30-80 kuruş arası para geliyor anlayacağın :)

Kural No 'en önemli ' : Uzun video çalış bro :)

Hoşgeldin buarada

Eyvallah teşekkür ederim. Hoşbuldum.

Hoş geldin, aklıma nickin yakıldı Fa nın bemol ü olmazki diyezi olur :)

Hoş geldin, adın nedir ne iş yaparsın yaş kaçtır, daha önce ne işler yaptın ? Bu aralar multi üyelikle banlanıp gelenler var bu dediklerimi Adminlerde merak ediyordur. :) [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Hoş geldin, adın nedir ne iş yaparsın yaş kaçtır, daha önce ne işler yaptın ? Bu aralar multi üyelikle banlanıp gelenler var bu dediklerimi Adminlerde merak ediyordur. :) [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Yok. Multi değilim :) . Öncelerde webmastersitesi.com da çok iş yaptım. Aklına hangi sektör geliyorsa hocam. Uzun zaman ara verdim. 19 yaşındayım ismim Doruk. Konservatuara hazırlanıyorum.

anladığım kadarıyla az çok biliyosun işi yani...

teknik konulardan anlıyosan, uzun videoları programda oynayarak geçirmeyi çözmeye çalış derim, dizi-film falan yüklersen yürür gidersin ;)

yok benim gibi teknik konuların cahiliysen, ulan ne yüklesem izletirim diye düşünüp bişeyler bul, sırayla o listeyle alakalı çalış.. sonra konu konuyu açıyo zaten..

anladığım kadarıyla az çok biliyosun işi yani...

teknik konulardan anlıyosan, uzun videoları programda oynayarak geçirmeyi çözmeye çalış derim, dizi-film falan yüklersen yürür gidersin ;)

yok benim gibi teknik konuların cahiliysen, ulan ne yüklesem izletirim diye düşünüp bişeyler bul, sırayla o listeyle alakalı çalış.. sonra konu konuyu açıyo zaten..

Anladım hocam. İşin özü uzun video yani... Eyvallah sağol çok teşekkürler.

[MENTION=25707]FaBemol[/MENTION] Kardeş merhaba hoşgeldin.. Bu işten para kazanmaya başlayan herkes gibi sen de forumu oku.. Çok çalış.. Zaman geçir.. Forumda takıl.. Konuları oku.. Anlamaya çalış.. Çok fazla deneme yap.. Sürekli kanal aç.. Kanal tutsun ya da tutmasın.. Kazan ya da kazanma ısrarla devam et.. Başına gelen teknik sorunlardan , yaşadığın sıkıntılardan yılma.. Sana taktik teknik ve tüyo anlamında söyleyebileceklerim bu kadar.. Ve son olarak.. Henüz yeni üye olan ve bu işe başlamaya heves edip ilk mesajında forumdakilerden taktik isteyen arkadaşlara ben pek sıcak bakmıyorum.. Konuyu kaldırtman senin forumdaki geleceğin için daha iyi olur.. Sevgiler.. =)

forum konularının bi çoğu artık zaman aşımına uğradı bence artık bu tavsiyeleri bıraksakmı ne

eskiden şu forumda her gün yeni bişi öğrenirdim ama artık sadece ödeme konuları raabet görüyo

edit: Tavsiem at geç at geç :)

[MENTION=25707]FaBemol[/MENTION] Kardeş merhaba hoşgeldin.. Bu işten para kazanmaya başlayan herkes gibi sen de forumu oku.. Çok çalış.. Zaman geçir.. Forumda takıl.. Konuları oku.. Anlamaya çalış.. Çok fazla deneme yap.. Sürekli kanal aç.. Kanal tutsun ya da tutmasın.. Kazan ya da kazanma ısrarla devam et.. Başına gelen teknik sorunlardan , yaşadığın sıkıntılardan yılma.. Sana taktik teknik ve tüyo anlamında söyleyebileceklerim bu kadar.. Ve son olarak.. Henüz yeni üye olan ve bu işe başlamaya heves edip ilk mesajında forumdakilerden taktik isteyen arkadaşlara ben pek sıcak bakmıyorum.. Konuyu kaldırtman senin forumdaki geleceğin için daha iyi olur.. Sevgiler.. =)

Hocam zaten ben sizin anladığınız anlamda tüyo istemedim. Yani kesinlikle armut piş ağzıma düş değil. Her işin kendine göre bir zorluğu vardır ve kesinlikle haklısınız bunları deneyerek öğrenmem lazım. Benim bahsettiğim arataşı olan bilgiler. Kendi kendime belki bulamayacağım veya zor bulacağım ama gerçekten önemli konular. Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem, birkaç önceki mesajda da forumu düzenli olarak okuduğumu yazmıştım zaten :)

forum konularının bi çoğu artık zaman aşımına uğradı bence artık bu tavsiyeleri bıraksakmı ne

eskiden şu forumda her gün yeni bişi öğrenirdim ama artık sadece ödeme konuları raabet görüyo

edit: Tavsiem at geç at geç :)
Eyvallah sağol elimden geldiğince az spam yapmaya çalışıyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri