Merhabalar Analyst Yansimayan Telif Yiyen Videolar

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhabalar 2gundur attigim videolarla yuksek miktar izlenme aldim fakat farkli saat araliklariyla telif aldim videolarima videolari sildim bunlar quiz dashboard yansar mi acaba onu merak etmistim analyst yansimadan direk sildim vidoelari

zaten video silindikten sonra dogal olarak izlenim gelmicek yansicaksa cok iyi olur valla kanal kapanmadi uyari yedi 7 gun video gonderme cezasi

Yansıyacak ardından kanal kapanacak geçmiş olsun.

yansır sonra düşer sistem değişmediyse

Böyle bir nicki ve böyle bir resmi yakıştıramadım.

Umarım nickinin anlamını ne olduğunu biliyorsun.

Ve umarım bu nicki konun derinliğini bilmediğinden bir anlık hevesle almışsındır.

Son düzenleme:
2 gün sonra yansıdığını görürsünüz sıkıntı olmaz

nasıl yansıyor arkadaşlar analystige yansımadan videoyu silerseniz analystige yansımadıgı için panele nasıl yansısın.

yansımaz. 18 martta telif gelen videoların analayticki 16 martta kaldı.

Telif gelen videoları ben telif gelen gün yansıyana kadar bekletiyorum öyle yansıyor bu konuda ağzım baya yandı.Sildiklerim hiç yansımadı.

Telif gelen videoları ben telif gelen gün yansıyana kadar bekletiyorum öyle yansıyor bu konuda ağzım baya yandı.Sildiklerim hiç yansımadı.

nası yansıyor hocam ya :S bende videolar duruyor fakat 18inde telif geldi analaytic 16sında kaldı:S

soyle bir durum var videolar 1.5 gun durdu direk silmedim 3 haneli rakamlar izlenme aldim ayri ayri videolara
video ayin 27 sinde yukledim 5 6 saat once 8 9 gibi saat aralariklariyla geldi yani birden videolara telif gelmedi ayri ayri saatlerde geldi telifler

Son düzenleme:
nası yansıyor hocam ya :S bende videolar duruyor fakat 18inde telif geldi analaytic 16sında kaldı:S

valla sistemi farklı mı ne bilmiyorum direk geldigi gün silersem kazanc yansımıyor bekletirsem yansıyor.özellikle sonradan gelen dünya engellerinde bu sekilde oluyor bende

3 videodan sadece 1 dunya engeli digeri eslesen zaten 3 dunya engeli olursa quizden atardi 7 gun video yukleme cezasi verdi video 27 sinde yukledim buyuk ihtimal yansir diye dusunuyorum.

Yansır hocam yansır merak etme bizde de oldu aynısı :)

Yansıyacak ardından kanal kapanacak geçmiş olsun.

Böyle bir nicki ve böyle bir resmi yakıştıramadım.

Umarım nickinin anlamını ne olduğunu biliyorsun.

Ve umarım bu nicki konun derinliğini bilmediğinden bir anlık hevesle almışsındır.

hesap vermek zorundamıyım :D :P

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri