Merhabalar programlama ile ilgili kanalımız

• Kullanıcı theksm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

theksm

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar, uzun zamandır düşündüğüm kanal fikrimi hayata geçirdim, bir aydır düzenli sayılacak şekilde videolar yüklüyorum, ancak bir türlü izlenme vb. artışı sağlayamadım. abone 90 da sabit kaldı (40ı organik 50 tanede bot almıştım deneme amaçlı). Her türlü önerinize açığım, konsept olarak ilerde sesli ingilizce anlatıma geçeceğim, malum türkiyede eğitim ile ilgili olan şeyler pek ilgi görmüyor. Logo vs. kanalın herşeyini kendim yaptım, şu an sitesinide kodluyorum domain vs hazır. Sizce tutarmı ?

https://www.youtube.com/channel/UCqPz1OYWH8J4IoGZ6Y5M6Tg

Merhaba, biz de https://youtube.com/c/sanalakademidunyasi kanalında benzer içerikler paylaşıyoruz. Bir yılı geçti başlayalı, kanalınızı inceledim. Bence proje tabanlı videolar çekmelisiniz. Gözlemlediğim kadarıyla programlama ile ilgilenenler bir seride ortaya çıkabilecek bir proje eğitimlerini seviyorlar. Yani HTML anlatıyorsanız örneğin sıfırdan başlayıp bir quiz sitesini kodlayın ve bu süreci parçalar halinde video olarak anlatın. Bu şekilde paket çekim yaparsanız ayrıca videolarınızı kurs olarak udemy'e yükleyip gelir elde edebilirsiniz.

Merhaba, biz de https://youtube.com/c/sanalakademidunyasi kanalında benzer içerikler paylaşıyoruz. Bir yılı geçti başlayalı, kanalınızı inceledim. Bence proje tabanlı videolar çekmelisiniz. Gözlemlediğim kadarıyla programlama ile ilgilenenler bir seride ortaya çıkabilecek bir proje eğitimlerini seviyorlar. Yani HTML anlatıyorsanız örneğin sıfırdan başlayıp bir quiz sitesini kodlayın ve bu süreci parçalar halinde video olarak anlatın. Bu şekilde paket çekim yaparsanız ayrıca videolarınızı kurs olarak udemy'e yükleyip gelir elde edebilirsiniz.

Merhabalar hocam yorumunuz için teşekkürler,
başlangıç için bu tarz videolar çekelim dedik, ilerdeki duruma göre proje tabanlı yapmayı düşünüyoruz. Bu arada sizin kanalınızı da kontrol ettim ve abone oldum, güzel videolarınız var ancak bizim incelemelerimize göre de türkiyede bu içerikler pek tutmuyor, yabancı kanallar genelde programlama ile ilgileniyor, 2-3 gün önce bu karar doğrultusunda kanalı ingilizceye çevirdik, ilk videolara baktıysanız farketmişsinizdir :) sizede naçizane tavsiyemdir.Yabancı odaklı çalışın, zira tr de bu işten ekmek yiyemeyiz...

Biz de yabancı kanal oluşturduk, onu ayrıca şuan ilerletmeye çalışıyoruz. https://www.youtube.com/channel/UC4KM4MGmifEJIdIbAQTFJ_w türkçe para kazanmak için udemy şart onun için de komple kurs oluşturmak önemli. Bu arada ben de birkaç hesabımla abone oldum kanalınıza

tekrardan teşekkürler, büyüme için bi tavsiyeniz varmı peki, birkaç yerde botlar gördüm sanırım büyük kanallara yorum atıp etkileşim sağlıyolar, mantıklı bir hareketmi yoksa riskli bir hareketmi olduğunu çözemedim henüz..

Bot kullanmadık, izlenim ve abone sağlayan sitelerden faydalanıyorum yani takas sitelerinden. Mesela şuan viewgrip.net sitesinde bir raspberry pi ile coin kasıp kullanıyorum. Ancak bu sitede abone kazanma yok. Avantajı hiç elini sürmeden 24 saat izlenim yapıyor otomatik olarak. Bunlar ilerde ban sebebi olur mu bilmiyorum. Türkçe kanalımızın para kazanması engelli ama bunun android uygulamalarımızın reklamlarına tıklamadan mı yoksa bu tip izlenim müdahalelerinden mi olduğunu bilmiyorum. Yabancı kanalda da para kazanmamızı engeller mi onu da bilmiyorum ama çok da umrumda olmaz :)

Bot kullanmadık, izlenim ve abone sağlayan sitelerden faydalanıyorum yani takas sitelerinden. Mesela şuan viewgrip.net sitesinde bir raspberry pi ile coin kasıp kullanıyorum. Ancak bu sitede abone kazanma yok. Avantajı hiç elini sürmeden 24 saat izlenim yapıyor otomatik olarak. Bunlar ilerde ban sebebi olur mu bilmiyorum. Türkçe kanalımızın para kazanması engelli ama bunun android uygulamalarımızın reklamlarına tıklamadan mı yoksa bu tip izlenim müdahalelerinden mi olduğunu bilmiyorum. Yabancı kanalda da para kazanmamızı engeller mi onu da bilmiyorum ama çok da umrumda olmaz :)

anladım hocam, teşekkürler. ben nolur nolmaz o sulara pek girmiyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri