Mesaj sayınız yüksek olunca ne oluyor ???

Süleyman

Kayıtlı Üye
Ya lütfen beni hoşgörün...

Bakıyorum birisi Serkan hocam'ın konusuna yorum atmış diyorum ki acaba bir yerde mi takıldı, bakayım belki yardımcı olabileceğim birşeydir diye giriyorum konuya birde bakıyorum ki "Paylaşım işin saol" vb. bir sürü saçma mesaj.
Arkadaşlarım abilerim bu forumda mesaj sayısı yüksek olana ne bir ödül ne de başka birşey veriyorlar.Aksine sen mesaj sayını yükseltmek için her konuya post atarsan senide atarlar forumdan. Umarım anlatabilmişimdir. İyi forumlar dilerim.

O mesajı spam olarak raporlayabilirsin.
Konu açarak, onlardan farklı bir şey yapmış olmuyorsun.
Link vb. paylaşabilmek için mesaj sınırını aşmak için hemen hemen her üyenin başvurduğu bir yol malesef spam mesaj.

Genelde bunlar Youtube'da video sayısı yüksek olmaya kasan kişilerdir. Oysa video sayısıyla gelir artmaz. İçerik önemli, mesajdaki gibi.

çok faydalı konu paylaşım için sağol :D

basın rapora gitsin çok kafa yoracak birşey değil moderasyona iş yükü anca

Mesaj sayısının çok olmasının bazı yararları var ama boş içerikli mesajların çoksa zararı var işte.

Hiçbirşey olmuyor. Tamamen kendini yüceltme olarak görenler var. Bana kalırsa mesaj sayısı sistemi kalkmalı.

kötüde algılamamak lazım sonuçta adam teşekkür ediyor "he öyle " deyip yollamıyor tabi mesaj kasanda yok değil var ama yüz kişide bir kişidir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri