Güncel 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Numaralar tek kullanımlık mıdır? Benim kullandığım numarayı başkası kullanma durumu var mıdır?
Arkadaş ile tanışmamız şu şekil oldu: 1 numaraya ihtiyacım olmuştu kendisi önce ücretsiz verdi, bir hizmet bu kadar mı jet hızında bu kadarmı ilgi alakalı olur anlatamam gecenin bi vakti no ihtiyacımız oluyordu site kurmadan evvel uyumayıp destek veriyordu sagolsun
hatta sitesine "sorunum var" bölümü bile açmış aslında bu sorun var bölümü numara hakkında sorun olması gerek ama kız arkadaşımla yaşadıgım sorunlar vs, hatta yt de yaşadıgım sorunları anlatıyorum sagolsun sıkılmadan dinliyor
şaka bi yana başarılar kardeşim
Aynen abi düzeldi artıkGüncelleme geldi herhalde sistem şuan gayet stabil çalışıyor elinize sağlık
hayırlı satışlar
1 hesabı onaylama 50 kuruşamı denk geliyor acaba cünkü 40 kuruşa onaylayanlar varda yrparada kendime göre bir hesap yapayım
Evet 1 onay 50 krş![]()
anladım hocam.cahilliğime verin bir numarayı birdan falza hesaba onaylatabiliyormuzu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.