Meslek İş Önerisi

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
Merhabalar arkadaslar,
Herkeze ıyı aksamlar konuyu burya actıgım ıcın herkez den ozur dılıyorum herkezın gormesı ıcın yazdım
Sızlerden meslek onerısı ıstıyorum gelecegı ozel hayatı parası mukemmel olan kısaca rahat yasamaya elverıslı meslek onerılerı ıstıyorum herkeze fıkırlerı ıcın tesekurler

doktor dersek doktor avukat dersek avukatmı olacan

her işin parası mükemmeldir, işini sevmen önemli, sevdiğin şeyleri yaparsan başarılı olursun, başarılı olursan fazla para kazanırsın..

Adsense youtubeyi çöpe at

Günde 4 saat ile üniversite sınavına 1 yıl boyunca çalış

Okulunu bitir

Hayatını yaşa :)

Youtuber'lik (eğer üniversite okumadıysan) şuan en rahat meslek hocam. (bence)

İnterneti hiçbir zaman net bir şey olarak görme. Gidip SEO uzmanı veya Youtuber olma sadece, sonra aç kalırsın.

Bilişimden yürü, her zaman yol var. Kategori belirle. Örneğin mobil programlama, front-end developer vs...

Arkadaslar sadece meslek onerısı ıstıyorum : Orn muhendıslık aylıgı mın zxc max asdfa boyle fıkır werırmısınız rıca etsem
DOKTORLUK AVUKAT HAKIM OGRETMENLIK 2. PLANDA

sana meslek söylemeyeceğim ama önerim şu olabilir.

İyi bir meslekten öte iyi bir okulu bitirmen daha önemli olacaktır.

bence en iyi meslek kalpazanlık istiyosan bir gilm söyliyim izle sonra başla :D dünya düzeni paraya "endeksli" olduğu için maneviyat diyosan tacettin dergahı

ilgi alanlarin nedir ?
hele sukur saglam cevaplardan bırı
oncelıklı olarak ılgı alanım tam olarak 1 alanda degıl
ama bılgılenmek ıstedgım konular muhendıslık ve bolumlerı bılgısayar bılısım vb seyler hocam aylıkları kazncları ozel hayatları varmı vb seylerden bılgılenmek ıstıyorum meslek olarak aranan bır meeslekmı yurtdısı veya sehır dısında

öğretmen olmaya calısma da ne olursan ol kardeşim :D Ama geleceğin para basan mesleklerinden biri olacağına inandığım sistem ve ağ uzmanlığı&güvenliği yani etik hackerlıgı tavsiye ederim. Her firmaya lazım artık :)

Muhendıslık bılısım fınans discı fızık muhendıslıgı vb meslekler hakkında bılgı almak ıstıyorum warmı okuyan bunları bılgısı olan

doktor ve savcı haricinde hiç bi meslekte yüksek ücret garantisi yok. mühendislik pişmanlıktır çok zor ve zengin olamazsın kolay kolay. hayat zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri