metacafe hakkında bilgisi olan

basut1905

Kayıtlı Üye
Metacafe

YouTube dışında video paylaşımlarının yapıldığı bir çok site bulunmaktadır. Ancak video siteleri içerisinde reklam gelirlerinden pay almanıza olanak veren sayılı site bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Metacafe’dir. Metacafe’de yüklediğiniz videolar 20.000 defa izlenme aldıktan sonra ödemeleriniz hesabınıza yatmaya başlamaktadır. Yüklemiş olduğunuz video 20.000 izleme aldığında sizin kazancınız 100$ olmaktadır. Ancak 20.000 izlemeden sonraki her 1000 izleme için kazancınız 5$’dır. Sıkı bir izleme kitlesine ulaştıktan sonra bu kazançları elde etmeniz de oldukça kolaydır. Ancak yüklediğiniz videoların kalitesi ve dikkat çekici olması önemlidir.

üyelik ve detaylı şartları bılenınız varmı bana youtubeden daha mantıklı geldi

konu için teşekkürler, metacafe yi bildiğim iyi oldu alternatifler herzaman iyidir

hocam dns değiştr istersen malum coğu siteye giremiyoruz

Takipdeyim hocam.

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

çok eski video sitelerden bir tanesidir.

ben video izlemeyi başaramadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri