S
Samsung
Guest
Merhaba arkadaşlar,
Geliştirmekte olduğumuz bir metin2 oyun projesi var ciddi yatırımlar söz konusu, fakat benim zamanım kısıtlı olduğundan dolayı bu bilgilere sahip olan ek personel alma gereksinimi doğdu.
Daha önce kendi oyun serverini kurmuş gerek local gerekse vds ' e fark etmez,
oyun içi düzenlemeleri yapacak zamanı bol olan, Kesinlikle ve kesinlikle her şeyi googleden bakmayacak olan ( unuttugu nadir bir şey vardır tabi ki bakabilir) kısacası tecrübe sahibi olan biri lazım.
Ben kendim bunların hepsine sahibim gerekirse takıldığı yeri banada sorabilir fakat ne yazık zaman konusunda ciddi problemlerim mevcut.
Not: Yaşı +17 olması gerekiyor.
Not2: Kendisine verilen görevleri vakti zamanında bitirmesi gerekiyor.
Not3: Konuşmasını, saygıyı ve sevgiyi kesinlikle bilmesi gerekiyor
Başvurular PM yada Skype: Openvds2
Geliştirmekte olduğumuz bir metin2 oyun projesi var ciddi yatırımlar söz konusu, fakat benim zamanım kısıtlı olduğundan dolayı bu bilgilere sahip olan ek personel alma gereksinimi doğdu.
Daha önce kendi oyun serverini kurmuş gerek local gerekse vds ' e fark etmez,
oyun içi düzenlemeleri yapacak zamanı bol olan, Kesinlikle ve kesinlikle her şeyi googleden bakmayacak olan ( unuttugu nadir bir şey vardır tabi ki bakabilir) kısacası tecrübe sahibi olan biri lazım.
Ben kendim bunların hepsine sahibim gerekirse takıldığı yeri banada sorabilir fakat ne yazık zaman konusunda ciddi problemlerim mevcut.
Not: Yaşı +17 olması gerekiyor.
Not2: Kendisine verilen görevleri vakti zamanında bitirmesi gerekiyor.
Not3: Konuşmasını, saygıyı ve sevgiyi kesinlikle bilmesi gerekiyor
Başvurular PM yada Skype: Openvds2