Metin2 oynayarak para kazanın :) Ciddiyim.

Tren Knıghtın spamı arkadaşlar :D

krug1.jpg

Özellikle mage Trenler meşhurdur..

Koxp larlar çar tek bi çara bağlanır onla yönetilir.

tren diyince geldi abi aklıma asdljsakdluıhkasd :D bi an kafada neler döndü bilemezsin :D

Maşallah iyi gidiyorlar :D bütün bunları tek koxp dan mı yapıyolar . Ek olarak parayı nerde kasıyorlar :D

Hocam ben oyunu bırakalı 2 yıl oldu 5 sene aktif oynadım :D

türk bi şirkete falan satılmış koxp azaldı falan diyorlardı ama dahala forumtr de falan arada girerim varmış da

şöyle ki nasıl videoyap hesabı alıyorsan bunlarada her chara bi tane alıyorsun

Kole bot la heavin fire mı ne vardı o zamanlar

genelde boss falan kovalnırdı milletin 2-3 bin lik carı karşınızda çaresiz kalırdı

Sonra kazıya toplu charlar bırakılırdı falan.

krug1.jpg

önceki ahmet olsaydı şuan elimdeki pc ile +50 char açardı :D

---------- Spam Engelliyici 23:20 ---------- Önceki Mesaj 23:19 ----------

Hocam o ne ya öyle daha önce hiç görmemiştim gmler banlamıyo mu?
tren=spam ise
Banlanan char yerine = yeni kanal açılır
:D

Hocam gmler o çarların hiçbirini affetmez boşa açmış olursun.

KoPazar aracılıgı ile cok gb ve item sattım.
Çinliler vardı eskiden adamlar item satıyorlardı fakat zar zor kendimi oyundan koparttım.
Zaten Knight Online'de tutan sey oyunun güzelligi degil arkadas ortamının güzelligi.
Abartmak istemem fakat Knight Online'dan aldıgım zevki ve arkadas sohbetini reel hayatta kac senedir bulamadım ve bulacagımıda zannetmiyorum :)

krug1.jpg

bu Clientless la Pc de hiç oyun olmadan +200 char sokulabilen bi şey ama herkes de yok sayılıdır elinde olan. Yalnız elinde olan da 24 saatte temiz 1000 1500 lira para kaldırıır

Valla Bağımlısıydım ALLAH'a Şükür Bıraktım 1,5 Yıldan Beri Oynamıyorum Anlat Dinliyom :D Başlarım Yine :D

ko oynadığım günler geldi aklıma ya oyunda millete koxp indirme sitesi diye keylogger li sitelerimizi atip çharlarını soyardık ahhh ahh :D

bana ko demeyinn yaaa oynamamak için kendimi zor tutuyom 3 sene oldu bırakalı demeyin bana :D ne günlerdi bp full str charımla cz nin anasını ağlatırdım :D

bana ko demeyinn yaaa oynamamak için kendimi zor tutuyom 3 sene oldu bırakalı demeyin bana :D ne günlerdi bp full str charımla cz nin anasını ağlatırdım :D

bugün bi haber gördüm, 7/24 kontrol sistemi getirmişler oyun içinde artık 7/24 kontrol varmış koxp v.s için. Gelin ytpara klanı kuralım topluca başlayalım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri