Metin2 Pvp Server

niksiz22

Kayıtlı Üye
arkdaşlar bu metin 2 pvp server mi ne varmış kuruluyormuş bizim mahallede bi cocuk var kafamın etini yedi bana yap yap diye bende anlamam anlıyan varsa skype erhan.namal1 ulaşırsa sevinirim :)

ne ücreti hatırlasam bedavayada kurarım baya zaman geçti aradan kurmayalı ama ytde kurulumla ilgili video çok biraz izlerseniz gördüklerinizi uygularsanız kurarsınız

arkadaşım diyip duryordu vwmarede kendi ramını vermiş 2 gb kurmuş :D hiç kasmıyordu ama uraşması lazım biraz sen en iyisi para ver hocam 30 tllik ona yeterde artar bile :D

Hocam şuan piyasada en çok iş yapanlardan birisi metin2bilişim işte. Parasını veriyorsun onlar sana yapıyor. ;) Hosting misali düşünün. ;)

Hocam hazir kuruyorlar parayi veriyorsun tam teslim veriyolar ama sağlam bir yerden bul arastirmadan alma dandik cikar bi ise yaramaz

ama genellikle dolandırıclar çok :)
Dolandırıcı çok değil işi bilmiyosan girmiyceksin işe, piyasada en çok bilinen markalar belli ttnet bilişim,metin2 bilişim bu 2 bilişim iyidir.Gidipte TSE belgesi olmayan siteden alırsan tabi dolandırılırsın.

Daha önce bu işle uğraştığımdan tecrübeliyim yaptırmadıysanız halledebilirim..

Dolandırıcı çok değil işi bilmiyosan girmiyceksin işe, piyasada en çok bilinen markalar belli ttnet bilişim,metin2 bilişim bu 2 bilişim iyidir.Gidipte TSE belgesi olmayan siteden alırsan tabi dolandırılırsın.

Daha Önce Bi Aralar Bu İşlerle uğraşıyodum 10-11 server satın aldım en kalitelisi bile sorun çıkarmışken sizin tepkinizi anlıyamıyorum :)

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

Turkmmo

satın almak için burdan bak nasıl bilirsiniz vs bölümleri var oyunlarda gelişmiş bi site

Daha Önce Bi Aralar Bu İşlerle uğraşıyodum 10-11 server satın aldım en kalitelisi bile sorun çıkarmışken sizin tepkinizi anlıyamıyorum :)
Benim hayatım bu iş ile geçti bana öğretme işimi lütfen, diyorsun ki dolandırıcı çok ? yav hocam TSE belgesi olmassa almıycaksın ? Kullandıgın cümle yanlış tepkide vermedim :)

bende eskiden öylesine server açmıştım ttnet bilişimden açtıktan sonra bişeyler oldu reklamsız felan 100 user gelmişti servere 1 hafta sonrada serveri 3 günlüğüne kapattılar açtıklarında hiçbir user karekterine giremiyodu en dandik bilişim ttnet bilişimdir . metin2bilisim.com / onu bilmiyom ama şikayet konularına bakarsanız ttnetten dahada hırsız oldukları belli.

metin2bilisim.com
Metin2bilisim.com Oyun Siteleri ile İlgili Tüketici Şikâyetleri
Metin2bilisim.com Şikayetim var.

ttnet bilisim.
https://www.youtube.com/watch?v=CrkQpdAokas
TTNET Bilişim?
https://www.sikayetvar.com/ttnetbilisimnet/internet/hosting-domain-hizmetleri

madem alıcaksınız düzgün birşey alın hocam kazıklanmayın

gerçi sağlam bir bilişim yok hepsi sorunlu en iyisi söyleyin açamıyorum felan oyalayın :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri