Metrobüste +3000 bin tl kazanç

• Kullanıcı moonlive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
aklınızı böyle pis işlere yormaktansa ünlem nasıl aşılır onu çözün bir hayrınız dokunsun ! ama [MENTION=6263]moonlive[/MENTION] senin bunu şaka olarak yazdığına inanmak istiyorum !

Hocam emin ol bu iste de bizim sahte telifciler gibi metrobusu sahiplenen ve sektöre baskalarini sokmak istemeyenler vardır:):) fakat onların attigi telif youtubedakinden çok daha acili olur:):)

Bir kişi de demiyor ki Almanya ABD İtalya'da ki gibi köşelerde falan müzik yapan sokak sanatçıları bu işi sadece para için mi yapıyor?
Arkadaş konuda öyle bir anlatmış ki direk dilenciliği anlatmış.
Bakış açısına bak...

O adamların yaptığı sanat, parayla alınamayacak bir kabiliyet...

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:

(Çalışmayıp kendini sadaka isteyecek hâle düşüren, 70 şeye muhtaç olur.) [Tirmizi]

(Muhtaç olmadan dilenen, ateş koru yutan kimse gibidir.) [Beyheki]

(Mal biriktirmek için dilenen, ateş koru dilenmiş olur.) [Müslim]

(Kendisinin veya çoluk çocuğunun katlanamayacakları bir ihtiyacı yok iken, dileneni Allahü teâlâ ummadığı yer ve zamanda muhtaç eder.) [Beyheki]

(Dilenci, dilenmekteki vebali bilseydi, hemen dilenmekten vazgeçerdi.) [Taberani]

(Gerçek yoksul, ihtiyacını karşılayacak bir şeyi olmayan, hatırlanmadığı için sadaka verilmeyen, kendisi de kalkıp kimseden bir şey istemeyen kişidir.) [Buhari]

(Şu üç şey için yemin ederim: Sadaka vermekle asla mal eksilmez. Öyle ise sadaka verin! Zulüm gördüğü şahsı, Allah rızası için affeden, dünya ve ahirette aziz olur. Öyle ise affedin! İsteme kapısını açana da, Allahü teâlâ fakirlik kapısını açar.) [İ.Ahmed]

Saçma değil bence farklı bi bakış açısı güzel fikir ama tercih etmem :)

Bu tür insanlar iyi para kazanıyor. Bizim burda bi dilenci vardı kadının 10 arsası 3 apartmanı çıkmıştı :D

Evet metrobüste +3 bin tl kazanç.Sizin için sorgulattım işi yapanlardan iyi fikirler aldım ama ben yapmam :p.

İş sarkı işi hani piyano gibi birseye benzeyen bir müzik aleti var elde tasımalık resim bulamadım anlayan anlamıstır sokakta bol bol var çalıyolar para kazanmak için . İste anladınız siz :D.

Gerekli malzeme :

müzik aleti

bir adet küçük yaşta sevimli çocuk kardeşiniz kuzeniniz vs

bir adet bardak sapka ( para toplamak için )

İş :

İş bugun metrobusdeyim bir bayan bir küçük kız girdi bayan elinde müzik çalmaya basladı kız küçük kızı elinden bardak bütün herkese uzatıp para istedi ve bir metrobüste koltuklarda tahminim 30 kişi var ayakta 20 kisi desek toplam metrobüste 50 kisiyiz.50 kisiden 3 kisi 1 tl atsa 3 tl kazanç .Yani bir metrobüste 3 tl kazanç sağladı belki daha çok ama 3 tl diyek.5 dakika ile duraklar var yani duruyor otubüs. Hemen baska otubüse gidiyolar metrobüsten parayı alınca diğer otubüse geçiyolar ve

Durak zamanı: 5 dakika olsa

5 dakikada 3 tl kazanç 1 otubüste dahada çok olabilir yardım sever toplum türkiye.

1 saatte 10 otubüse bindi desek 30 tl kazanç 1 saatte 30 tl kazanç.

Ne kadar çalıstı desek 6-7 saat çalıstı desek belki daha çok ama 6-7 saat bu işi yaptı desek 200 tl civarı kazanç.

Buda aylık 6 bin tl :D

Zarar:

Metrobüs 1 adet giriş 2 kisi = 2 tl

Yemek : 5 tl desek 2 kisi = 10 tl

Su : 6 su desek 2 kisi 3-3 yani = 3 tl

15 tl günlük masraf

15 çarpi 30 = 450 tl

6 bin - 500 ( diyek tuvalet parası vs vs )

5.5 bin tl kazanç aylık bir sey yapmadıkları halde.

Olay budur yapacak arkadasları iyi sanslar.

sen bu kafayla çok kısa sürede zengin olursun inş kardeşim....bunca uğraşmıssın ama boş işler bunlar...Allah kimseyi o şekilde isteyici durumuna düşürmesin

videosunu çekip youtube'a atın, 3-5 bişeyler de ordan gelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri