Metroda Berkin Elvan kavgası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkin Elvan ile alakası yok. Sabah izledim videoyu. Karşıt görüşlülerin kavgası denebilir.
Sinirli sinirli izliyordum o 2'si dayak yedikçe rahatladım.

Edit: Bende paylaşacaktım video küfür içeriyor o yüzden paylaşmadım. Sende dikkat et :)

sabah izledim bunu.tasvip etmediğim bi olay ama orda sağa sola küfür ederek insanları galyana getirmek de hiç hoş değil.bu kavganın zeminini kendi hazırlamış.ülkenin tek sahibi kendisiymiş gibi ahkam kesiyo.

Kimmi Haksız bence her iki gRupta haksız

Eylem diye yakıp yıkıp bir şeyler yapanlarda haksız
Eyleme katılmayan kamu malı bir toplu tasıma aracında ki bu öyle bişeyki Annenizin kardeşinizin çok sevidginiz eşinizi sevgilinizin kardeş gibi gördgünüz okuldaki sıra arkadasşınız yanında okadar rahat bir şekilde küfür edilmeside yanlıs

Adamlara vurmaya baslayınca vurun lan vurun die bagıran kadın sesini izleyen herkes duymustur bence buda yanlıs

Her iki taraf içinde geçerli olan ana baba eksikliği bilinçsiz yetiştirme milliyetçi oldugunu idda eden iki adam biri elinde bıçak biri silah taşıyor

Hakların kardeşliğini savunan grup bunları linç ediyor her mevzuda taraf seçilmiyor bence buda öyle birşey Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık

nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya bunedir

sevgili arkadaşlar rica ediyorum burda bari siyasi paylaşım olmasın..

Aptal ne kelime....Her facebookta yolda orda burda gördüklerine duyduklarına inanıp haraket eden bir millet.Ne bekleyebilirsin ki o milletten.Sağ derler sol derler yanlı derler yandaş derler evet derler hayır derler herkesi ayırırlar kardeşi kardeşe düşürürler sonra sokağa da döküleni olur ölenide olur sokaktakilere düşmanda olurlar terörist te derler.Bizim milletimiz ayvayı yemiş geçmiş olsun.Kardeşi kardeşe çoktan kırdırmışlar.

Yav adamın yaptığı zaten başlı başına yanlış görüşe saygılı olması lazım. Fakat diğer tarafta ondan kalır yanı yok yani. O nedir 50 kişi vuruyonuz hadi de öldür öldür nedir ya. Sorasınıda izledik hala akıllanmamış o kişi de diğerleride. Polis götürüyor adam zaten belli normal değil. Birde hala galyana getirmeye çalışıyorlar. Böyle görüşlere saygısızlık oldukça bizim ülke çok zor belini doğrultur. 2 tarafta birbirinden beter.

Yav adamın yaptığı zaten başlı başına yanlış görüşe saygılı olması lazım. Fakat diğer tarafta ondan kalır yanı yok yani. O nedir 50 kişi vuruyonuz hadi de öldür öldür nedir ya. Sorasınıda izledik hala akıllanmamış o kişi de diğerleride. Polis götürüyor adam zaten belli normal değil. Birde hala galyana getirmeye çalışıyorlar. Böyle görüşlere saygısızlık oldukça bizim ülke çok zor belini doğrultur. 2 tarafta birbirinden beter.

Dostum ortada görüş yok ki. Adam ana bacı küfür ediyor, bıcak sallıyor, silahı var tehdit ediyor herkesi. Adamlar serseri, büyük ihtimal de bişey içmişler.

Bence gencler yine sakinmiş, adamların yüzüne hiç vurmamışlar. Cok medeni linc girişimi olmuş :D

''Tek millet tek devlet tek dil '' milliyetçiliğe gerek yok bu ülkede !
Ha eğer yok ben sloganımı atarım dersen bak sonun böyle olur.gerçi yine burda fazla birşey yok .bence hangi millet olursa olsun milliyetçiliğin cezası ölümdür !

Dostum ortada görüş yok ki. Adam ana bacı küfür ediyor, bıcak sallıyor, silahı var tehdit ediyor herkesi. Adamlar serseri, büyük ihtimal de bişey içmişler.

Bence gencler yine sakinmiş, adamların yüzüne hiç vurmamışlar. Cok medeni linc girişimi olmuş :D

Ben zaten iki tarafada saçma iş yaptıklarını söylüyorum. O cocuktan küfür dışında duyduğum 'tek devlet, tek bayrak, tek millet' sloganından dolayı görüşten bahsettim. Tabi bunların savunulma yöntemi bu olmamalı. OLAMAZDA.

Tekrar ediyorum 2 tarafta birbirinden BETER! Böyle ülke savunulmaz, kaos yaratılır.

bunlarda beyin olsa eylemlerde yaralanıp ölen çocuğun cenazesinde başka bi çocuğu öldürmezler. yazık.

''Tek millet tek devlet tek dil '' milliyetçiliğe gerek yok bu ülkede !
Ha eğer yok ben sloganımı atarım dersen bak sonun böyle olur.gerçi yine burda fazla birşey yok .bence hangi millet olursa olsun milliyetçiliğin cezası ölümdür !

hocam forumdan banlanmak istemediğim için bu lafınıza zerre cevap vermiyorum yoksa milliyetçilik ile ayrımcılık arasındaki farkları bilmediğiniz aşikar

Milliyetçilik bir siyasi Görüş değildir Arkadaşlar kibarca şunu sölim siyasi bir tartısma içine girecekseniz bence önce bir takım kavramları bilin benimseyin

izledim, iki tarafta aşırı cahil hal ve hareketlerde bulunmuş fakat anlayamadığım berkin elvan ilgisi nedir kavganın

Konuya kilit vurulmadan bende bir kaç bişe yazıyım :)

Bu iki adamın metroya silahlı bıçaklı girmesi ayrı bi olay iken onca olay ve kavga olduğu halde videoda 8dk. sürüyor ama tek bir güvenlik görevlisi göremedim. Nasıl bir can güvenliği korumasıdır bu anlamadım. Olaya anında müdahale edilmesi gerekiliyor, 8dk. da bombada patlatırsın katliamda yaparsın Allah korusun bu ne saçma bir güvenlik.

2. olarak polisler geldikten sonra karşıt tarafın şimdi bebek gibi git hadi falan demesi ne kadar yakışıksız. Ulan taş attığınız polisler gelince niye birden havaya girip slogan atmaya başladınız.
Her iki taraf içinde ibretlik bir video. Neyse bende bir kanalıma atayımda videoyu bu salaklar üzerinden üç-beş bişe kazanalım.

O 2 küfür edip bağıranlara zaten lafım yok. Allah ıslah etsin, onca çoluk çocuk yaşlının arasında öyle küfürler edinip silaha güvenerek tehditler etmek, birşeyler yapmaya çalışmak.. Bir süre yatarlar umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri