selam arkadaslar mevlana gibi ne olursan ol gel ayarında bildiğiniz partner firması varmı. (awe dışında)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçerik nedir boş kanal düşünmüyorsunuzdur umarım![]()
mevlana içi boşları da kabul ediyordu. sonra onların içini bir güzel allah aşkıyla dolduruyordu. ben de video ile dolduracam.
tabii ki herkes mevlana gibi değil. ama cizgi film-dizi-belgesel gibi uzun videoları kabul edecek bir firma arıyorum..
her gün sabah kalkıp acaba para kazanmam kapatılmıs mı korkusuyla maillere bakmaktan bıktım.
Creative'in ingilizce olmayan kanallari kabul ettigini soylemistin sanirim? Oda mi kabul etmiyor?
evet 1 ay önce 1 tane cizgi film kanalını kabul etmişti.günlük 15k izlenimi vardı. zaten kabul edildikten 2 gün sonra 3 telif geldi kanal güme gitti. bu olaydan sonra partnerlerden soğudum bir daha partnerliği tecribe etmek istedim ama son bir haftadaa 5 tane kanalı gönderdim hiç birini kabul etmediler
Var ama 1 telifte atıyorlar. Ukraynadan Iricom diye bi network var onların sub networklarından biriyle konuştum skype'da adam sen gönder kanalı onaylıyolar ne olursa olsun ama 1 telifte otomatik çıkıyosun diyo. Creative nation'da yeni olduğundan çok gözüne sokmazsan onaylıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.