Mevzu Derin Taktik Verin Arkadaşlar

Merhabalar arkadaşlar yurt dısından dayım geldı 3 4 senede bır gelıyor turkıye sımdı bır kızla konusuyor skype da pc oturmuyor 2 tane pc var dız ustune oturmuyor ıpad alıyor sureklı bende dıyorum ne oluyor yanımda pussy mussy dedı bır cevırdım google aman tanrım dıdım napmam onerırsınız yanımda adam :( sımdı dersem yumruk mumruk yerım ispiyoncuda olmak ıstemıyorum :( kızda herseye razı burada her dedıgını yapıyor bızdemı yurt dısına cıksak napsak :(
en son kelımesı bır fılm duymustum open open open 3 kere bu kelıme duyunca korkucan hacı

Anladığım kadarıyla dayın da genç olur böyle seyler takma kafana.

her ne anladıysan eline ne geciyoki bende onu anlamadım
abı ne bılıyım kendımı kotu hıssetım onu musade edıyorsun vs vs sımdı aile sıkayet etsem buyuklere o zaman da ben kotu olurum bıde yurt dısında uzun sure yasıyan ınsan halı baska oluyor anlarsınız oranın kultur alısmak vs vs vs

---------- Spam Engelliyici 01:44 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------

Anladığım kadarıyla dayın da genç olur böyle seyler takma kafana.

30 35 yasında aralıgı tam bılmıyorum ama

şimdi bak abı bır odada 3 kısıyız bırı abım o pc oyun oynayan kısı 7 24 dıgerıde yurtdısından fınlandıya geldı bunun kankılerı arıyor bızım tabırımızle (kız soyuyor) universite okuyor o bunlar yurt dısında unıversıte var işte tabırı cahızse olay bu işte tabı benım engın ıngılızcemle dırek anladım 2.gun olayı hala devam edıyor bu kavram napayım sızce :(

Kusura bakma kardeşim ama bu nasıl bir Türkçe böyle. Ekler yok, noktalama işaretleri yok. Anlatım bozukluğu yüzünden ne dediğin tam anlaşılmıyor.

Ayrıca +18 kelimeleri açık açık yazmamalısın. Bu yasak, forumda türkçesi yasak olanın İngilizce'si de yasak !

anladığım kadarıyla bunlar 3 kişi bir oda da kalıyor 3'ünden 1'i sanal dünyada üniversitelerinden ağına düşürdüğü üniversite kızlara sanal striptiz yaptırıyor. bu delikanlı da pc de gerçekleşen gayri ahlaki durumdan rahatsızlık duyuyor.

her ne anladıysan eline ne geciyoki bende onu anlamadım

Yorum yapmak istemedim illa ki cins cins cevaplar gelir diye ama yapayım. Belki dayının kız arkadaşı ve canlı s*x yapıyorlar . Bunun neresi garip ? Yani anlamadım nedir durum.Para verip mi yaptırıyor net bilgi vermemişsin birde .Konuyu geyik bölümüne açtığın için açıkcası pek bulaşmakta istemiyorum. (Örf adetimize göre canlı s*x şöyle böyle diyenler olacaksa cevap vermiyeceğim. İyi geceler şimdiden.)

+1

+1 +1 hatta +10^9999999999

Neyse, büyüyünce sen de öğrencen bu işleri demek istemezdim ama nabza göre şerbet:)

Yorum yapmak istemedim illa ki cins cins cevaplar gelir diye ama yapayım. Belki dayının kız arkadaşı ve canlı s*x yapıyorlar . Bunun neresi garip ? Yani anlamadım nedir durum.Para verip mi yaptırıyor net bilgi vermemişsin birde .Konuyu geyik bölümüne açtığın için açıkcası pek bulaşmakta istemiyorum. (Örf adetimize göre canlı s*x şöyle böyle diyenler olacaksa cevap vermiyeceğim. İyi geceler şimdiden.)

+1
dostum ben bu durumdan rahatsız oldugum ıcın zaten alıskın degılım boyle şeylere bızım kulturumuzde yokkı boyle şeyler adam yurtdısından gelmıs oranın kulturune alışmış yurtdısına cıkmadan bılınmezkı bıde aramızdakı yaş farkı aşikar para fln yok ortada bu arada dostum dayım turkıye fınlandıyada degıl ara sıra 2 senede bır gelıyor turkıye e konustugu kısı fınlandayadan unıversıte arkadaşı

dayına dikkat et delikanlı..

dostum ben bu durumdan rahatsız oldugum ıcın zaten alıskın degılım boyle şeylere bızım kulturumuzde yokkı boyle şeyler adam yurtdısından gelmıs oranın kulturune alışmış yurtdısına cıkmadan bılınmezkı bıde aramızdakı yaş farkı aşikar para fln yok ortada bu arada dostum dayım turkıye fınlandıyada degıl ara sıra 2 senede bır gelıyor turkıye e konustugu kısı fınlandayadan unıversıte arkadaşı

Demek ki sevgililer böyle durumlar yaşandığın da çıkıver odadan ne olacak ki hem sana da iyi gelir bilgisayardan biraz olsun kalkmak.

Demek ki sevgililer böyle durumlar yaşandığın da çıkıver odadan ne olacak ki hem sana da iyi gelir bilgisayardan biraz olsun kalkmak.
orası oyle dogru soyluyorsunda bak abım var benden 10 yas buyuk oda yanında bende leptop var anladınmı oda 3muz arasına gırıyor oyle yapıyor orası cok komık gıt işte neyse yarın en ıyısı peder sıkayet edıyım ben telefon mesaj yollayım gızlıden

benim bunu sıze sormamın nedenı sımdı bız musluman bır aileyiz adam yurt dısında sureklı dıne zıt kısılerle yasıyor ya ben vebal gırermıyım buna engel olmazsam yanı bendemı gunah gırıyorum bunu onlemeyınce

pussy mussy yerinde koptum hocam :D

Boşver bırak sen dayıyı iyisi mi

hocam her şey iyi hoşta. Dayın bu işin finalini sizin oda da yapıyorsa sıkıntı :D

hocam her şey iyi hoşta. Dayın bu işin finalini sizin oda da yapıyorsa sıkıntı :D
yok o degılde fınlandıyada karsı agdakı taraf arada bıze lazy dedı bızı harcadı adam "tembel demekmıs" ahlak polısı olarak voıp bakıye yukleyıp oylemı arasam :)

siz bence polise ihbar edin dayını. bizim oda da patlamaya hazır canlı bomba var diye :)))

benim bunu sıze sormamın nedenı sımdı bız musluman bır aileyiz adam yurt dısında sureklı dıne zıt kısılerle yasıyor ya ben vebal gırermıyım buna engel olmazsam yanı bendemı gunah gırıyorum bunu onlemeyınce
şimdi sorun doğruda sen çelişkilisin.. Madem günahı düşünüyorsun niye spam yapıyorsun... saçmalıyorsun başka birşey değil..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri