Mezarlıkdaki Kız Olayı

underworld25

Kayıtlı Üye
Esrarengiz olayları hep sevmişimdir bilmeyenler için kısaca açıklayım corumda bir mezar basında 17-18 yaslarında kız ağlamaya baslıyor halk polise haber veriyor 4 gece geliyor ama polisler elinden kaçırıyor kız siyah gibimli kırmızı ayakaplı

Bu gece saat 2de ise nöbet tutan gazeteciler mezarlıkda karartı görüyor ve hemen resimi çekiyor o arada polislere haber veriyorlar lakin yine kimseyi bulamıyorlar merak edenler fotograf internette var. Sizce olay nedir :)

Akli dengesi yerinde bulunmayan biri olabilceğini söylüyorlar. Ki bencede öyle olabilir. Gecenin yarısı mezarlığa gitmek pek akıl işi değil kanımca.

1Jz06N.jpg

Gündem değiştirmek bu kadar kolay.. Alakasız bir açıklaması illa vardır.

Akli dengesi yerinde bulunmayan biri olabilceğini söylüyorlar. Ki bencede öyle olabilir. Gecenin yarısı mezarlığa gitmek pek akıl işi değil kanımca.

merak ettim neden değil? bizimde son durağımız orası belkide toprağa bile gömülmeyiz son durağımız olan mezarlıklardan neden geceleri korkarız? merak ediyorum :) bence mezarlıkta ki olay tamamen troll.

Eskiden Sadettin Teksoy her hafta Van gölüne gidip canavar arardı.
Üstünden 20 sene geçmiştir, Trollük biraz ileri seviyeye geçti, net Trollerinden sonrada Mezarlıktaki kız diye dedikodu çıkartan Troller türedi.

Kedidir o kedi.
Ağlayan kız olsa duramazsınız.
:D

Kızın psikolojik problemleri vardır , tanıdıgını kaybetmiştir kabullenememiştir , vs vs uzar gider . Bizim milletimiz hurafeye felan çok inandıgı için ve bu tür olayları esrarengiz ve gizemli boyutlardan gelen yaratıklar olarak görüyor ve ilgi çekiyor .

Mezarlıgın orda ek olarak birsürü seyirci nöbet beklemiş film izler gibi ne diyim Allah akıl fikir versin :)

merak ettim neden değil? bizimde son durağımız orası belkide toprağa bile gömülmeyiz son durağımız olan mezarlıklardan neden geceleri korkarız? merak ediyorum :) bence mezarlıkta ki olay tamamen troll.

Kanımca dedim hocam sizce sorun yoksa gidebilirsiniz tabi :) Dedelerim, yaşça büyük dedelerin anlattıkları, yaşanan bazı şeylerden dolayı ben korkuyorum şahsen geceleri mezarlıklara gitmeye. He sen inanmayabilirsin korkmazsın bişiy diyemem :D Ben etkileniyorum bu tarz şeylerden belkide ondan dolayı.

En çok garibime gidende nöbet tutan vatandaşlar sopa felanda varmıs sanırım. Demekki kızı bulsalar 50-100 kişi çullancak üstüne :D

Polisin önlem aldığı mezarlığa gelen yaklaşık 300 kişi arasındaki bir grup mezarlığa zorla girmeye çalıştı 4 kişi göz altına alındı. Tüm gece yapılan çalışmalar ise sonuç vermedi.

Son düzenleme:
Gece mezarlıkta ağlayan çok kişi vardır ülkede. Sevdiği birisidir kabullenememiştir. Özlüyor olabilir. Gece ıssızken gidip rahat rahat onunla sohbet edip ağlıyordur. İçini rahatlatıyordur. Ne yani gidemez mi mezarlığa? başka haber bulamadılar. Hep böyle zaten salak salak haberleri getiriyorlar önümüze. Kızı da rahatsız ettiler lan mezarlığa da mı gitmeyeceğiz. Aptal sürüleri ya yardım edecekmiş. Bırak da içini döksün kız. Cahil sürüsü yemin ediyorum. Gidiyor adım sayıyor da yok cinmiş de yok ruhmuş da. Haber mi bulamadınız mı lan başka?

Birisi ortaya bir şey atmıştır sonra da trollüyorlar. Insanımız da o kadar işsiz ki çorum turizmini arttıracak.

vardır bir derdi kızın. 87 tarihinde ölen bir bayanın mesar başında ağlıyor. 4 gun geliyor mezar başında ağlıyor cocuk 15 yaşlarında deniyor ağlamış ağlamış.
ya derdi var, ya cocuğun özlemi var, yada cocuğun biri bildiği var, kamerlarda net yani. ilk gunlerde birebir konuşmuşlarda. çyle esrarengizlik yapıyolar gazeteciler. haber çıkmayınca saçmalayıp fantastikleştiriyolar olayı

Kanımca dedim hocam sizce sorun yoksa gidebilirsiniz tabi :) Dedelerim, yaşça büyük dedelerin anlattıkları, yaşanan bazı şeylerden dolayı ben korkuyorum şahsen geceleri mezarlıklara gitmeye. He sen inanmayabilirsin korkmazsın bişiy diyemem :D Ben etkileniyorum bu tarz şeylerden belkide ondan dolayı.

hahah yok korkmuyorum demedim bende dikkat ettiysen korkuyoruz dedim (: bilinç altımıza yerleşmiş ama tabii zamaında yaşanan bir çok olay var onu da biliyorum düşün gündüz geçersek korkmayız ama geceleri korkarız (:

ya mezardakilerden zarar gelmez korkmayın sakın :D zarar canlıdan gelir. Yaşayandan gelir. Mezarlıklardan değil, orada ayyaşlık yapıp içen, sarhoşlardan korkun korkacaksanız. :D

memleketinde neler oluyor öyle ya :D bana göre gündem değiştirme amaclı yapılmış bişey okadar halk 5 gündür yakalayamamış yada anlattıklarıgibi bu olay 3 4 gün icinde üstü kapanırsa bilingki gündem değiştirmek icin yapılmış bişey

Yalnız siyah giyimli ve kırmızı ayakkabılı :D nasılda olayı gizemleştiriyoruz heycan arıyor millet yemin ederim :D

aslında mezarliklar daha güvenlidir şeytan giremez bunu bilirim korkulacak yerler değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri