Mezarlıkların Üstünden Geçmek Günah diyen Yahudi Amcamız

EmreDemirci

Kayıtlı Üye
s307r.jpg

Airporthaber'de yer alan habere göre, uçakla seyahat eden bir Yahudi, mezarlık üzerinden uçmanın günah olduğunu öne sürerek uçakta kendini poşet içine sardı.

GÜNÜN KONUSU OLDU

Rahip soyundan geldiğini söyleyen bir Yahudi, uçakta kendini poşete sarınca günün konusu oldu.
Mezarlık üzerinden uçmanın günah olduğu gerekçesiyle kendisini naylon poşete sardıran yolcu ortaya ilginç görüntüler çıkmasına neden oldu.

Yolcuların şaşkın bakışları arasında seyahatine devam eden yolcunun fotoğrafı Reddit'te paylaşıldı ve özellikle İngiltere'de en çok tartışılan konu haline geldi.

Bizdede var mezara basilmaz uzerinden gecilmez diye ama hic posete sarmadik kendimizi. İnanc meselesi saygi duymak lazim en azindan gunah bilinci varmis.(muslumanim bu arada)

Fransada yaşıyorum burda yaşayanlar bilirler yahudiler fransada çokturlar ve gerçekten acayip insanlar. Size yaşadığım bi olayı anlatayım mesela yahudiler cumartesi günleri elektrikle çalışan hiç birşeye dokunmazlar. Birgün apartmandan dışarı çıkıcam dış kapının açılması için düğmeye basmak gerekiyor yahudinin biri merdivenlerde karanlık içinde bekliyor ışığın düğmesine bi bastım adam direk karanlık biyere kaçtı bende diyorum bu adam ne bekliyo burda, sonra bilenlerden öğrendik adam ışık ve kapı elektrikle çalıştığı için birisinin gelmesini bekliyomuş kapıyı açsında dışarı çıksın bu şekilde saatlerce bekleyenler varmış :D

Fransada yaşıyorum burda yaşayanlar bilirler yahudiler fransada çokturlar ve gerçekten acayip insanlar. Size yaşadığım bi olayı anlatayım mesela yahudiler cumartesi günleri elektrikle çalışan hiç birşeye dokunmazlar. Birgün apartmandan dışarı çıkıcam dış kapının açılması için düğmeye basmak gerekiyor yahudinin biri merdivenlerde karanlık içinde bekliyor ışığın düğmesine bi bastım adam direk karanlık biyere kaçtı bende diyorum bu adam ne bekliyo burda, sonra bilenlerden öğrendik adam ışık ve kapı elektrikle çalıştığı için birisinin gelmesini bekliyomuş kapıyı açsında dışarı çıksın bu şekilde saatlerce bekleyenler varmış :D

Enteresan. :D

Şabat diyorlar cumartesi günlerine,mesela hristiyanlarda da pazar günü ama yahudiler kadar abartacak şekilde uygulamıyorlar tabi.

Poşete sarınca kendini yine mezarın üstünden geçmiş olmuyo mu?Beyin bedava :)

Bunu duymuştum resmı gorunce bır yahudi inancınıda paylaşmak ıstıyorum ama ne yazık ki bu inancı biz muslumanlar arasındada taşıyan ve uygulayanada şahıt oldum..

Yahudılere göre ölen bırının evınde yemek yenılmez,tum tabak çanak herşey çöpe atılır.
Sebebı ise Hz.Azraıl A.S kılıcıyla öldürmesı bulunduğu yerde her taraf kan gölüne dönüyor diye buna inanmaları

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri